Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

Den nye MacBook Pro 13-tommer med M2-chip er en lille smart computer, der ikke vejer ret meget. Inden i er den fyldt med kræfter, der for få år siden var helt uhørt at finde i den mængde nede i den størrelse.

Fysisk er der ingen forskel fra den MacBook Pro 13-tommer, som kom i 2020 og den nye model. Reelt er det blot processor og chipset, der er opgraderet.

Du får en computer med nok markedets bedste tastatur og en virkelig god skærmkvalitet. Batteritiden er også fremragende.

Gammel teknologi?

Ved præsentationen af computeren fik den ikke mange ord med på vejen af Apple. Det var tydeligt, at denne MacBook Pro blot er en ”side-business”. I stedet gik alt opmærksomheden til MacBook Air ligeledes med M2-chip. Den nye MacBook Air er totalt redesignet.

Det leder tankerne hen på, om det reelt er ”gammel teknologi”, at du køber. Som sagt er dens ydre ens og selv Touch Bar er bevaret. Den aflange touchskærm på tastaturet er i andre computere fjernet og findes heller ikke på den nye MacBook Air.

Som jeg aflæser det, er Touch Bar under udfasning, hvorfor det rejser spørgsmålet om, hvor mange nyheder computeren indeholder?

Er den pengene værd?

Prisen er 12.499 kroner. Det er mange penge. Særligt i lyset af, at prisen på MacBook Air begynder ved 11.499 kroner. Denne computer har også 13-tommer skærm, men begge maskiner har M2-chip.

Det er MacBook Air, der repræsenterer den nyeste udvikling.

MacBook Pro 13-tommer med M2-chip kan være pengene værd, hvis du arbejder med grafiktunge programmer såsom Final Cut Pro X, Adobe Audition, Illustrator osv.

Bruger du ikke grafiktunge programmer, er computeren ikke interessant.

Læs min fulde anmeldelse af MacBook Pro 13-tommer, M2.

Hør podcastepisoden om MacBook Pro 13", M2

Mere til historien

Den billigste konfiguration af MacBook Air, M2, har 8-core CPU og 8-core GPU. Den billigste 13-tommer MacBook Pro har 8-core CPU og 10-core GPU.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram