Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

Forskellige watchfaces er klar med watchOS 9 sammen med nye features og funktioner (Foto: Apple)
Forskellige watchfaces er klar med watchOS 9 sammen med nye features og funktioner. Softwaren på Apple Watch Series 8 vil være watchOS 9. (Foto: Apple)

Apple vil lancere den nye iPhone 14-serie i næste måned sammen med den nye generation af Apple Watch. Og rygterne vil formegentlig være lidt mere troværdige jo tættere vi kommer på lanceringen. Dog er der også forskel på de forskellige kilders troværdighed.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

Men der har i lang tid været mange rygter og spekulationer om den kommende Apple Watch Series 8. Nogle har blandt andet gået på designet, der skulle gennemgå en stor ændring. Men nu forlyder det på rygtebørsen, at Apple Watch Series 8 vil få samme design som den nuværende model. Disse oplysninger er delt på Twitter af ShrimpApplePro, det skriver Wccftech.com.

Apple Watch Series 8 skulle ligeledes ikke byde på en Titaniums-variant, ifølge ShrimpApplePro. Dette er dog på ingen måde samstemmigt med Mark Gurmans tidligere meldinger, hvor det forlød den “hårdføre” Apple Watch model ville komme med en titanium urkasse.

Udgår Apple Watch Series 3?

De nye farver, som Apple Watch Series 8 rygtes at få er, Midnight, Starlight og Silver og (Product)RED til aluminiums varianterne. Mens rustfrit stål varianterne får farverne Silver og Graphite.

Det forlyder også, at produktionen af Apple Watch Series 8 starter denne måned. Dette virker bestemt realistisk, hvis præsentationen finder sted i løbet af de første uger i september, som det lidt ventes.

Softwaren på Apple Watch Series 8 er watchOS 9, der i skrivende stund er i betaversion.

Mere til historien

Det bliver spændende at se, hvor mange af de mange rygter og spekulationer, som ender med at holde stik. Tidligere har vi blandt andet skrevet, at skærmen bliver større på dette års model, samt det kan måle om du har feber.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram