Nord bliver måske et selvstændigt brand

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus måske vil gøre "Nord" til et selvstændigt brand.

OnePlus Nord 2T
OnePlus Nord 2T er en af de rigtig gode Nord-telefoner (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus vil måske lade ”Nord” stå på egne ben og gøre det til et subbrand eller et selstændigt selskab - lidt i stil med, hvad vi så med Huawei og deres subbrand Honor?

Sådan lyder de nyeste rygter netop nu.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

OnePlus præsenterede ”Nord-brandet” første gang i 2020 med mellemklasse-telefonen OnePlus Nord. Siden er en række Nord-produkter fulgt efter i forskellige kvaliteter. Foruden telefoner inkluderer Nord-serien også et headset.

Indien er et rigtigt stort marked for OnePlus og det er også fra ”The Mobile Indian”, at rygterne omkring Nord-brandet stammer. Det forlyder, at det i nogle tilfælde vil blive præsenteret som ”fra OnePlus” eller ”Nord by OnePlus”. Det skriver The Mobile Indian.

The Mobile Indian skriver også, at det er meningen Nords produktlineup skal udvides, så det også omfatter TV, fitnesstrackere, smartwatches, powerbanks m.m.

Det er i skrivende stund ikke bekræftet, at det vil blive en realitet. Ligesom det også er uvist om Nord eventuelt skal lanceres som selvstændigt brand på flere markeder eller ”kun” på det indiske marked.

MereMobil.dk har generelt været glad for de ”rigtige” Nord-modeller, men ikke så begejstret for de billigere modeller, som Nord N100 og Nord N10 5G.

ANMELDELSE: OnePlus Nord N10 5G | rammer ved siden af skiven

OnePlus er en del af den kinesiske techgigant BBK Electronics, der også inkluderer brands som Vivo og Oppo. Sidstnævte kan vi måske risikere at se mere til i vores markedsområde.

LÆS OGSÅ: Skal han bringe Oppo til Danmark

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året og den får måske navnet OnePlus 10T.

OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram