OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro får måske snart følgeskab af en OnePlus 10T - i hvert fald hvis rygterne holder stik. (Foto: MereMobil.dk)

Holder rygterne stik vil OnePlus komme med endnu en flagskibstelefon i år. Rygterne er godt i gang omkring OnePlus 10T, som navnet ventes at blive.

Det er altså ikke en Ultra-model, hvis de seneste rygter holder stik.

LÆS OGSÅ: OnePlus 10 Pro er kommet godt fra start

Den oftest pålidelige Digital Chat Station forventer, at OnePlus 10T kommer med en 6,67 tommer OLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed og 1080p skærmopløsning. Dette er også det, som OnePlus 10R/Ace har, der ikke er annonceret på det danske marked.

Derudover vil 10T komme med et 16 megapixels frontkamera, mens kameraet på bagsiden bliver en 50 megapixels hovedsensor, samt 8 megapixels ultravidvinkel- og 2 megapixels dybdesensor.

OnePlus 10T vil angiveligt have 160 watts oplader, men den oplader ”kun” med 150 watt på det 4.800 mAh store batteri. Det skriver GSMArena.

Det ventes desuden, at OnePlus 10T køre på den nyeste Snapdragon 8+ Gen 1 processor.

Hvornår OnePlus vil offentliggøre OnePlus 10T er endnu uvist. Men i skrivende stund er de ovennævnte specifikationer kun baseret på rygter og spekulationer.

Mere til historien

Der er ingen oplysninger om, hvor mange RAM og hvor stor hukommelse OnePlus 10T vil komme med. Tidligere har rygterne gået på, at den ville komme i varianter med mellem 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram