Her er Xiaomis første Leica-telefoner

Leica-logoet kommer nu på en serie af Xiaomi-telefoner. Desværre er Xiaomi 12S-serien ikke planlagt til en dansk lancering.

Xiaomi 12s Ultra
Xiaomi 12s Ultra er en af de første telefoner med Leica-logo (Foto: Xiaomi)

Kameraeksperterne hos Leica har indledt et samarbejde med kinesiske Xiaomi. Leica har i en årrække samarbejdet med Huawei, men den aftale er udløbet. Hvilket nu kommer Xiaomi-kunderne til gode.

Nu kommer de første Xiaomi-telefoner med Leica-logo på; Xiaomi 12S-series. Logoet er i øvrigt ikke det røde, som det ellers har været rygtet.

Telefonerne indeholder disse Leica-relaterede fotomuligheder:

  • Leica Authentic Look: Tilføjer den klassiske Leica æstetik. Målet med denne er også at give billedet et autentisk udtryk.
  • Leica Vibrant Look: ’Levende’ billeder ved at kombinere Xiaomis og Leicas erfaringer inden for smartphone-fotografering.
  • Leica filtre: Vivid, Natural, BW Natural, BW High Contrast.

Xiaomi 12S kører på den nyeste Qualcomm-processor, der har navnet Snapdragon 8+ Gen 1.

ANMELDELSE: Xiaomi 12 Pro er den svedigste topmodel

Flere telefoner i serien

Der er tale om en serie af telefoner, der kommer til at placere sig i forskellige prissegmenter.

  • Xiaomi 12S Ultra
  • Xiaomi 12S Pro
  • Xiaomi 12S

Xiaomi 12S Ultra benytter Sonys IMX989-sensor med en størrelse på én tomme, hvilket er ret stort for en smartphone. Xiaomi 12S og 12S Pro har sensortypen IMX707.

Xiaomi 12s Ultra
Xiaomi 12s Ultra har en Sony-kamerasensor på 1 tomme (Foto: Xiaomi)

TILGÆNGELIG I DANMARK: Xiaomi har en række telefoner tilgængelig på det danske marked. Se her hvilke Xiaomi-telefoner du kan købe i Danmark.

Ingen dansk lancering

Selvom Leica uden tvivl er med til at skabe en spændende kamerasmartphone, så skal du ikke forvente, at telefonserien kommer til Danmark.

I en pressemeddelelse oplyser Xiaomi, at ”produkterne alene er lanceret i Kina”. I linket kan du også se nogle fotoeksempler.

Nu laver Xiaomi nok ikke et stort samarbejde med Leica udelukkende i Kina. Mit gæt er, at vi længere ude af tidslinjen vil se Leica-logoet på Xiaomi-telefoner globalt – også i Danmark.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Se testen af Xiaomi 12 Pro

Mere til historien

Skærmstørrelsen på Xiaomi 12S Ultra og Xiaomi 12S Pro er 6,73-tommer med AMOLED-skærmteknologi. Lysstyrken er i peak 1500 nits.

Xiaomis el-løbehjul er virkelig godt | Mi Electric Scooter 3

TEST: El-løbehjul i høj kvalitet og gode køreegenskaber, det får du med Xiaomi med Mi Electric Scooter 3.

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

(mere…)
Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Xiaomi har taget endnu et spring på Fortune 500-listen, som er en hitliste over verdens 500 største selskaber.

(mere…)
Xiaomi bekræfter Xiaomi 12 Lite i fire farver

Xiaomi har bekræftet, at en lillebror til Xiaomi 12-serien er på vej. Telefonen hedder Xiaomi 12 Lite og kommer i en række farver.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram