Xiaomi 12 Ultra får det ikoniske røde Leica-logo

Rygterne svirrer om, at Xiaomi 12 Ultra vil få det røde ikoniske Leica-logo, når den kommer på markedet.

Det rygtes, at Xiaomi 12 Ultra vil komme med det røde ikoniske Leica-logo. Det skriver Digital Chat Station (Kilde: Digital Chat Station)

Der spekuleres i, at den kommende Xiaomi 12 Ultra vil komme med det røde ikoniske Leica-logo på bagsiden. Det vil formegentlig være placeret over kameraet. I hvert fald hvis oplysningerne som Digital Chat Station har delt på Weibo holder stik.

Der er delt et billede af bagsiden, hvor det ikoniske logo vises, som vil pryde Xiaomi 12 Ultra. Det skriver GSMArena.

Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Første gang på en 'ikke Leica'-telefon

Holder oplysningerne stik, så vil det være første gang, at en anden telefon end Leicas egen får det ikoniske logo. Leicas egen telefon, som hedder Leitz 1 og er ret eksklusiv, blev ikke lanceret på det danske marked, men eksklusivt på det japanske marked.

Helt specifikt er den baseret på en Sharp-smartphone. Du kan læse mere om telefonen her.

Da Huawei og Leica havde et samarbejde, som varede fra 2016 til tidligere i år, var det ikke med det røde logo på telefonen. Her stod blot Leica, som på nedenstående billede.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro var en af telefonerne, som blev udgivet i samarbejde med Leica (Foto: Huawei)

Der er ingen oplysninger om, hvad vi kan forvente mere specifikt af den første telefon, hvor samarbejdet mellem Xiaomi og Leica udfoldes.

Det ventes, at den første telefon, som er en del af Leica og Xiaomis samarbejde vil se dagens lys i juli måned. Rygterne svirrer om, at det enten er Xiaomi 12 Ultra eller Xiaomi 12S. MereMobil.dk holder dig opdateret, når vi er klogere på dette.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Sådan er Xiaomi 12

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelser af henholdsvis Xiaomi 12 Pro og Xiaomi 12, der helt sikkert gør, at Xiaomi bliver spændende at følge fremadrettet.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram