Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

Chromecast Audio
Google kan være på vej med en ny Chromecast Audio (Foto:Google)

Jeg er på ingen måde audiofil, men jeg kan godt lide god lyd og bilder mig ind at jeg kan høre forskel på god og dårlig lyd. I den forbindelse kan jeg godt ønske mere, når jeg hører musik på mine Google Nest Audio eller Nest Mini enheder.

I den forbindelse benytter jeg i stedet en, efterhånden aldrende, Chromecast Audio tilsluttet min Bang & Olufsen forstærker. Den er som sagt ikke ny og jeg frygter for den dag, at den holder op med at virke. For hvor skal jeg få fat i en ny?

LÆS OGSÅ: Farvel til Chromecast Audio

Gode nyheder i koden

Den bekymring kan jeg åbenbart godt lægge på hylden, hvis man skal tro de nyeste rygter fra 9to5google. De har nemlig kigget nærmere på den nyeste opdatering af Google Home appen og fundet tegn på, at Google gør klar til en ny Chromecast Audio.

Mere specifikt har de fundet kode der henviser til en enhed kaldet YND, der angiveligt skal køre samme software som den originale Chromecast og altså ikke Google TV.

Efter yderligere detektivarbejde har viser det sig, at YND udelukkende angives som en lydenhed, mens Chromecast med Google TV og den rygtede Chromecast HD angives som videoenheder.

Chromecast Audio
Chromecast Audio er en billig måde at gøre dine gamle højtalere smarte på (Foto: Google)

En ny Chromecast Audio kunne også være interessant for Google i konkurrencen mod Sonos, som i januar vandt en retssag om krænkede patenter mod Google. Chromecast Audio kunne blive en billig måde at få god trådløs lyd i hele huset.

Kun rygter

Selvfølgelig er det her kun rygter og henvisninger fundet i appkode er ingen garanti for et kommende produkt.

Er jeg den eneste, der håber på en ny Chromecast Audio eller der andre derude, der ser frem til at kunne gøre deres gamle højtalere smarte igen?

Mere til historien

Den første Chromecast kom på markedet i 2013. I 2015 lancerede Google anden generation sammen med Chromecast Audio, efterfulgt af Chromecast Ultra i 2016. I 2020 fik vi så Chromecast med Google TV. Hvilket også var første gang vi så en Chromecast med en rigtig brugerflade og fjernbetjening.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Google får styr på dit rod

Digitalt rod er et reelt problem for mange. Nu italesætter Google en håndfuld AI-værktøjer som kan rydde op for dig.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram