Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

Chromecast Audio
Google kan være på vej med en ny Chromecast Audio (Foto:Google)

Jeg er på ingen måde audiofil, men jeg kan godt lide god lyd og bilder mig ind at jeg kan høre forskel på god og dårlig lyd. I den forbindelse kan jeg godt ønske mere, når jeg hører musik på mine Google Nest Audio eller Nest Mini enheder.

I den forbindelse benytter jeg i stedet en, efterhånden aldrende, Chromecast Audio tilsluttet min Bang & Olufsen forstærker. Den er som sagt ikke ny og jeg frygter for den dag, at den holder op med at virke. For hvor skal jeg få fat i en ny?

LÆS OGSÅ: Farvel til Chromecast Audio

Gode nyheder i koden

Den bekymring kan jeg åbenbart godt lægge på hylden, hvis man skal tro de nyeste rygter fra 9to5google. De har nemlig kigget nærmere på den nyeste opdatering af Google Home appen og fundet tegn på, at Google gør klar til en ny Chromecast Audio.

Mere specifikt har de fundet kode der henviser til en enhed kaldet YND, der angiveligt skal køre samme software som den originale Chromecast og altså ikke Google TV.

Efter yderligere detektivarbejde har viser det sig, at YND udelukkende angives som en lydenhed, mens Chromecast med Google TV og den rygtede Chromecast HD angives som videoenheder.

Chromecast Audio
Chromecast Audio er en billig måde at gøre dine gamle højtalere smarte på (Foto: Google)

En ny Chromecast Audio kunne også være interessant for Google i konkurrencen mod Sonos, som i januar vandt en retssag om krænkede patenter mod Google. Chromecast Audio kunne blive en billig måde at få god trådløs lyd i hele huset.

Kun rygter

Selvfølgelig er det her kun rygter og henvisninger fundet i appkode er ingen garanti for et kommende produkt.

Er jeg den eneste, der håber på en ny Chromecast Audio eller der andre derude, der ser frem til at kunne gøre deres gamle højtalere smarte igen?

Mere til historien

Den første Chromecast kom på markedet i 2013. I 2015 lancerede Google anden generation sammen med Chromecast Audio, efterfulgt af Chromecast Ultra i 2016. I 2020 fik vi så Chromecast med Google TV. Hvilket også var første gang vi så en Chromecast med en rigtig brugerflade og fjernbetjening.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram