Nothing Phone 1 bliver for særlig inviterede

Det tyder på, at Nothing Phone 1 lanceres med samme strategi, som OnePlus startede med; via invitationer.

Nothing Phone 1 (Kilde: Screenshot fra Nothing's egen YouTube video)
Her ses bagsiden på Nothing Phone 1 (Kilde: Screenshot fra Nothing’s egen YouTube video)

Da OnePlus kom på markedet i 2014 var det ikke en telefon, at alle kunne købe – tværtimod. Det krævede nemlig en invitation.

OnePlus udsendte invitationer til medlemmer af deres onlineforum til at starte med. Efterfølgende blev det også muligt for ejere af OnePlus One telefonen at sende invitationer videre til personer, som de kendte. Ligesom interesserede senere kunne anmode om en invitation.

CBB annonceblok

KØB NOTHING PHONE 1: Du kan læse mere om telefonen og bestille Nothing Phone 1 her.

CBB

Disse koder skulle accepteres indenfor et døgn, ellers blev de ugyldige. Invitationssystemet var en ting, som OnePlus benyttede til de første telefoner, men med OnePlus 3 kom de mere ”almindeligt” i handlen.

OnePlus dropper ”invitationer” på alle telefoner

Invitationssystemet var med til at skabe en hype omkring OnePlus samtidig med, at det betød de ikke producerede for mange telefoner og man måtte en gang imellem vente på nye forsyninger.

Det tyder på, at idéen til invitationssystemet måske har været Carl Pei’s. Det rygtes i hvert fald, at Nothing Phone 1 også vil kræve invitation for at købe. Det skriver Android Authority.

Invitationskoderne vil formegentlig blive tilgængelige i Nothings community og via andre ”supporters”.

Nothing Phone (1) sådan ser den ud

I nedenstående video kunne det dog tyde på, at det først bliver via invitationer, men når der er skruet op for produktionen, så vil den være tilgængelig flere steder.

Carl Pei afslører lidt om lanceringen af Nothing Phone 1

Klargøringen til Nothing Phone 1

Du kan på Nothings YouTube-kanal følge klargøringen til lanceringen af Nothing Phone 1, hvor der er en video, hvor du kan se nærmere på folkene bag Nothing.

Ikke klar til amerikanerne

Nothing Phone 1 ikke lanceres officielt på det amerikanske marked. Android Central skriver, at den måske ikke helt understøttes af de amerikanske mobilselskaber, da Nothing har fokus på Storbritannien og Europa i første omgang.

-“While we’d love to bring phone (1) to the entire community around the world, we’re focusing on home markets, including the UK and Europe, where we have strong partnerships with leading local carriers. It takes a lot to launch a smartphone as you know, from ensuring the handset is supported by the country’s cellular technologies to carrier partnerships and local regulation, and as we’re still a young brand we need to be strategic about it,” lyder det i et statement fra Nothing.

De opfordrer dog fans til, at fortælle om produktet, så amerikanerne er klar til fremtidige telefoner fra Nothing. Det skriver Android Authority.

Om Nothing Phone 1 kommer til Danmark eller danskerne kan købe den via invitationssystemet, er endnu uvist.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når vi er klogere på den del. Nothing afholder lanceringsevent tirsdag den 12. juli 2022.

The Nothing Phone looks different

Mere til historien

OnePlus havde også særlige dage eller perioder, hvor det var muligt at købe telefonerne uden invitation.

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram