Køb OnePlus One uden invitation hver tirsdag

Nu bliver det muligt for alle, uden invitationer, uden bøvl eller ventetid, at købe OnePlus One hver tirsdag.

OnePlus bliver hos nogen beskrevet som det nye Apple, fordi de siden den officielle lancering af deres One model, har fået enorm efterspørgsel og omtale, kun meget få smartphoneproducenter har opnået dette, siden Apples lancering af den første iPhone i 2007.

Åbent salg af OnePlus One

Åbent salg af OnePlus One

Selvom ingen har fået officielle salgstal, er det ikke gået ubemærket hen, at OnePlus sælger deres smartphone via uortodokse metoder. Frem til nu har det ene og alene været muligt, at købe enheden hvis du kender én der har købt en, eller via selskabets begrænsede ”åbent salg”, som ofte kun har varet få timer.

Denne måde, at kæmpe for at erhverve en OnePlus One, er langt om længe slut, har selskabet annonceret i en pressemeddelelse.

Hver tirsdag fra klokken 07:00 dansk tid og 24 timer frem, vil man via OnePlus hjemmesiden, kunne gafle den eftertragtede topmodel. Dette gælder både for den lille 16 GB model i farven ”Silk White” og den store model på 64 GB i farven ”Sandstone Black”.

Begge enheder vil indtil videre fortsætte sit åbne salg hver tirsdag, uden nogen udsigt til en afslutning. Selskabet forklarer dog, at de fortsat ser et voksende salg men, at de gennem de adskillige åbne salgsperioder, har kunne beregne et forventet salg, som de herfra har kalkuleret deres produktionsbehov efter.

Med andre ord kan et ”oversalg” gøre det nødvendigt for selskabet at stoppe denne nye ”åbningstid”.

Ét land må dog nøjes med et begrænset salgsvindue, hvor tiden udløber når det begrænsede antal til rådighed udløber. Det er Indien, der i samarbejde med Amazon.in, holder det begrænsede salg.

Mere til historien

For de der køber en OnePlus One om tirsdagen, vil der stadig blive fremsendt en tidsbegrænset invitation, som kan deles med én ven eller familiemedlem, i den seksdags periode, hvor der intet åbent salg er.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram