Køb OnePlus One uden invitation hver tirsdag

0

Nu bliver det muligt for alle, uden invitationer, uden bøvl eller ventetid, at købe OnePlus One hver tirsdag.

OnePlus bliver hos nogen beskrevet som det nye Apple, fordi de siden den officielle lancering af deres One model, har fået enorm efterspørgsel og omtale, kun meget få smartphoneproducenter har opnået dette, siden Apples lancering af den første iPhone i 2007.

Åbent salg af OnePlus One
Åbent salg af OnePlus One

Selvom ingen har fået officielle salgstal, er det ikke gået ubemærket hen, at OnePlus sælger deres smartphone via uortodokse metoder. Frem til nu har det ene og alene været muligt, at købe enheden hvis du kender én der har købt en, eller via selskabets begrænsede ”åbent salg”, som ofte kun har varet få timer.

Denne måde, at kæmpe for at erhverve en OnePlus One, er langt om længe slut, har selskabet annonceret i en pressemeddelelse.

Hver tirsdag fra klokken 07:00 dansk tid og 24 timer frem, vil man via OnePlus hjemmesiden, kunne gafle den eftertragtede topmodel. Dette gælder både for den lille 16 GB model i farven ”Silk White” og den store model på 64 GB i farven ”Sandstone Black”.

Begge enheder vil indtil videre fortsætte sit åbne salg hver tirsdag, uden nogen udsigt til en afslutning. Selskabet forklarer dog, at de fortsat ser et voksende salg men, at de gennem de adskillige åbne salgsperioder, har kunne beregne et forventet salg, som de herfra har kalkuleret deres produktionsbehov efter.

Med andre ord kan et ”oversalg” gøre det nødvendigt for selskabet at stoppe denne nye ”åbningstid”.

Ét land må dog nøjes med et begrænset salgsvindue, hvor tiden udløber når det begrænsede antal til rådighed udløber. Det er Indien, der i samarbejde med Amazon.in, holder det begrænsede salg.

Mere til historien

For de der køber en OnePlus One om tirsdagen, vil der stadig blive fremsendt en tidsbegrænset invitation, som kan deles med én ven eller familiemedlem, i den seksdags periode, hvor der intet åbent salg er.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer