Køb OnePlus One uden invitation hver tirsdag

Nu bliver det muligt for alle, uden invitationer, uden bøvl eller ventetid, at købe OnePlus One hver tirsdag.

OnePlus bliver hos nogen beskrevet som det nye Apple, fordi de siden den officielle lancering af deres One model, har fået enorm efterspørgsel og omtale, kun meget få smartphoneproducenter har opnået dette, siden Apples lancering af den første iPhone i 2007.

Åbent salg af OnePlus One

Åbent salg af OnePlus One

Selvom ingen har fået officielle salgstal, er det ikke gået ubemærket hen, at OnePlus sælger deres smartphone via uortodokse metoder. Frem til nu har det ene og alene været muligt, at købe enheden hvis du kender én der har købt en, eller via selskabets begrænsede ”åbent salg”, som ofte kun har varet få timer.

Denne måde, at kæmpe for at erhverve en OnePlus One, er langt om længe slut, har selskabet annonceret i en pressemeddelelse.

Hver tirsdag fra klokken 07:00 dansk tid og 24 timer frem, vil man via OnePlus hjemmesiden, kunne gafle den eftertragtede topmodel. Dette gælder både for den lille 16 GB model i farven ”Silk White” og den store model på 64 GB i farven ”Sandstone Black”.

Begge enheder vil indtil videre fortsætte sit åbne salg hver tirsdag, uden nogen udsigt til en afslutning. Selskabet forklarer dog, at de fortsat ser et voksende salg men, at de gennem de adskillige åbne salgsperioder, har kunne beregne et forventet salg, som de herfra har kalkuleret deres produktionsbehov efter.

Med andre ord kan et ”oversalg” gøre det nødvendigt for selskabet at stoppe denne nye ”åbningstid”.

Ét land må dog nøjes med et begrænset salgsvindue, hvor tiden udløber når det begrænsede antal til rådighed udløber. Det er Indien, der i samarbejde med Amazon.in, holder det begrænsede salg.

Mere til historien

For de der køber en OnePlus One om tirsdagen, vil der stadig blive fremsendt en tidsbegrænset invitation, som kan deles med én ven eller familiemedlem, i den seksdags periode, hvor der intet åbent salg er.

OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram