OnePlus dropper ”invitationer” på alle telefoner

Det var det særlige invitations-system, som gjorde OnePlus populær og anderledes, men nu droppes de generelt når salget starter af OnePlus 3 i midten af juni.

Teaser for OnePlus 3

Teaser for OnePlus 3

OnePlus lancerer i midten af denne måned deres nyeste bud på en topmodel og denne kan købes uden invitation.

Det var ellers invitationssystemet, som gjorde OnePlus populær og anderledes i forhold til de øvrige smartphoneproducenter. Og i perioder har OnePlus givet mulighed for, at købe produkterne uden invitationer i kortere perioder og i december blev det muligt at købe OnePlus 2 uden invitation for altid.

- Nu kan OnePlus 2 købes uden invitation

Men med OnePlus 3 er invitationerne altså væk for altid, ganske som rygterne forudsagde, og alle kan derfor købe telefonen når den lanceres i midten af juni. Det oplyser OnePlus på deres forum.

- OnePlus 3 bliver lanceret 14. juni 2016

OnePlus har også netop sat prisen ned på alle eksisterende modeller, hvilket formentlig er for at få tømt mest muligt ud på varelageret inden OnePlus 3 kommer i handlen.

Det er endnu uvist, hvad den nye OnePlus 3 kommer til at koste. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når disse oplysninger offentliggøres.

Mere til historien

Da vi testede OnePlus 2 i september 2015 endte den på 5 ud af 6 stjerner og fik udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”. Og kaldt en konge af mellem-klassen og fik ordene ”Det er ikke en ”2016-flagship killer”, men en super fed smartphone til under 3.000 kroner” med på vejen.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram