OnePlus dropper ”invitationer” på alle telefoner

0

Det var det særlige invitations-system, som gjorde OnePlus populær og anderledes, men nu droppes de generelt når salget starter af OnePlus 3 i midten af juni.

Teaser for OnePlus 3
Teaser for OnePlus 3

OnePlus lancerer i midten af denne måned deres nyeste bud på en topmodel og denne kan købes uden invitation.

Det var ellers invitationssystemet, som gjorde OnePlus populær og anderledes i forhold til de øvrige smartphoneproducenter. Og i perioder har OnePlus givet mulighed for, at købe produkterne uden invitationer i kortere perioder og i december blev det muligt at købe OnePlus 2 uden invitation for altid.

Nu kan OnePlus 2 købes uden invitation

Men med OnePlus 3 er invitationerne altså væk for altid, ganske som rygterne forudsagde, og alle kan derfor købe telefonen når den lanceres i midten af juni. Det oplyser OnePlus på deres forum.

OnePlus 3 bliver lanceret 14. juni 2016

OnePlus har også netop sat prisen ned på alle eksisterende modeller, hvilket formentlig er for at få tømt mest muligt ud på varelageret inden OnePlus 3 kommer i handlen.

Det er endnu uvist, hvad den nye OnePlus 3 kommer til at koste. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når disse oplysninger offentliggøres.

Mere til historien

Da vi testede OnePlus 2 i september 2015 endte den på 5 ud af 6 stjerner og fik udmærkelsen ”MereMobil.dk anbefaler”. Og kaldt en konge af mellem-klassen og fik ordene ”Det er ikke en ”2016-flagship killer”, men en super fed smartphone til under 3.000 kroner” med på vejen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer