Nothing Phone 1 afsløres medio juli

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, er på vej med den første smartphone fra hans nye projekt, Nothing. Telefonen præsenteres i midten af juli.

Nothing klar med lanceringsevent for Nothing Phone (1) (Foto: Nothing)
Nothing klar med lanceringsevent for Nothing Phone 1 (Foto: Nothing)

Da Carl Pei, medstifter af OnePlus, tilbage i januar 2021 meldte ud, at han nu var klar med et nyt projekt, som havde fået navnet Nothing, der fortalte han også, at Nothing vil ”gentænke” alt.

OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” - Nothing

Indtil videre har Nothing ”kun” et par høretelefoner på markedet, mens der har været rygter om en smartphone gennem længere tid. Nu tyder det på, at vi ikke skal væbne os med tålmodighed, så længe endnu.

Nothing måske på vej med den første telefon

Det lægges der også op til i invitationen til Nothings lanceringsevent, som finder sted tirsdag den 12. juli 2022 i London. Her vil de præsentere Nothing Phone 1.

I invitationen til eventen skriver Nothing:
- "Phone (1) is an invitation to undo. Unfollow. And unlearn what the industry has taught us.
Nothing (event): Return to Instinct.
"

OnePlus Buds Pro og Nothing Ear 1 – konkurrencen er i gang

Hvad det helt betyder, at Nothing vil “gentænke” tingene det er uvist. Sikkert er det dog, at det er de færreste, som selvom de melder det ud, ender med at komme med noget revolutionerende. I dag ligner de fleste smartphones hinanden – mere eller mindre – uanset producent.

Der er dog et rygte, som går på, at Nothing Phone 1 vil komme med et transparent bagside-cover, så man kan se komponenterne, hvilket kunne være rigtig cool. HTC har tidligere lavet noget lignende.

Men vi må afvente og se, hvad Nothing har at byde på – om det er ”something” eller ej. Eventen afholdes tirsdag den 12. juli 2022 klokken 17.00 dansk tid.

Mere til historien

Carl Pei er ikke alene om Nothing. Med i ejerkredsen er Steve Huffman (grundlægger af Reddit), Kevin Lin (medgrundlægger af Twitch), Paddy Cosgrave (grundlægger af Web Summit) og Casey Neistat (YouTuber).

Nothing Phone 1 test | Ikke noget særligt

TEST: Nothing Phone 1 har desværre en del børnesygdomme og er ikke afgørende anderledes end sine konkurrenter.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Her er Nothing Phone 1 – specifikationer og detaljer

Nothing Phone 1 er en spændende mellemklassemobil med trådløs opladning og fancy-lysshow på bagsiden. Derudover minder den om OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Pressefotos af Nothing Phone 1 er lækket

GALLERI: Se billederne der er lækket af den kommende Nothing Phone 1.

(mere…)
Nothing Phone 1 kommer til Danmark

Snart kan du købe Nothing Phone 1 i Danmark – den hypede telefon som kun få kender til.

(mere…)
Nothing Phone 1 bliver for særlig inviterede

Det tyder på, at Nothing Phone 1 lanceres med samme strategi, som OnePlus startede med; via invitationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram