Nothing Phone 1 afsløres medio juli

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, er på vej med den første smartphone fra hans nye projekt, Nothing. Telefonen præsenteres i midten af juli.

Nothing klar med lanceringsevent for Nothing Phone (1) (Foto: Nothing)
Nothing klar med lanceringsevent for Nothing Phone 1 (Foto: Nothing)

Da Carl Pei, medstifter af OnePlus, tilbage i januar 2021 meldte ud, at han nu var klar med et nyt projekt, som havde fået navnet Nothing, der fortalte han også, at Nothing vil ”gentænke” alt.

OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” – Nothing

Indtil videre har Nothing ”kun” et par høretelefoner på markedet, mens der har været rygter om en smartphone gennem længere tid. Nu tyder det på, at vi ikke skal væbne os med tålmodighed, så længe endnu.

Nothing måske på vej med den første telefon

Det lægges der også op til i invitationen til Nothings lanceringsevent, som finder sted tirsdag den 12. juli 2022 i London. Her vil de præsentere Nothing Phone 1.

I invitationen til eventen skriver Nothing:
– “Phone (1) is an invitation to undo. Unfollow. And unlearn what the industry has taught us.
Nothing (event): Return to Instinct.

OnePlus Buds Pro og Nothing Ear 1 – konkurrencen er i gang

Hvad det helt betyder, at Nothing vil “gentænke” tingene det er uvist. Sikkert er det dog, at det er de færreste, som selvom de melder det ud, ender med at komme med noget revolutionerende. I dag ligner de fleste smartphones hinanden – mere eller mindre – uanset producent.

Der er dog et rygte, som går på, at Nothing Phone 1 vil komme med et transparent bagside-cover, så man kan se komponenterne, hvilket kunne være rigtig cool. HTC har tidligere lavet noget lignende.

Men vi må afvente og se, hvad Nothing har at byde på – om det er ”something” eller ej. Eventen afholdes tirsdag den 12. juli 2022 klokken 17.00 dansk tid.

Mere til historien

Carl Pei er ikke alene om Nothing. Med i ejerkredsen er Steve Huffman (grundlægger af Reddit), Kevin Lin (medgrundlægger af Twitch), Paddy Cosgrave (grundlægger af Web Summit) og Casey Neistat (YouTuber).

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram