Nothing måske på vej med den første telefon

0

Carl Peis firma Nothing har kun et par trådløse høretelefoner på markedet. Nu er der også en telefon på vej.

Nothing Carl Pei

OnePlus-medstifteren Carl Peis nye firma Nothing sendte tidligere på året deres første produkt på markedet. Et sæt trådløse høretelefoner med ANC (aktiv støjreduktion, red.), der lyder navnet Nothing ear (1).

Nu fortæller 91mobiles at der med stor sandsynlighed er flere produkter i støbeskeen. Denne gang en telefon og en powerbank.

Det forventes at telefonen bliver lanceret tidligt i 2022.

Derudover er der ikke mange oplysninger at komme efter, men vi kan komme med et par gæt.

Hvis vi ser på Nothings filosofi om et simpelt og minimalistisk design, at kan man formode, at det vil gå igen på telefonen.  

Overtog resterne fra Essential

Med tanke på at Nothing tidligere på ugen annoncerede et partnerskab med Qualcomm, er der god grund til at tro, at den nye telefon vil blive drevet af en Snapdragon-processor.

Tilbage i januar erhvervede Nothing sig Andy Rubins firma Essential, med alle deres patenter og teknologi. Noget der måske vil blive genbrugt i den kommende Nothing telefon.

Hvor vi først forventer at se telefonen til næste år, har ventetiden til den nye powerbank langt kortere udsigter. Den kan vi nemlig allerede få at se om et par uger, eller i hvert fald inden udgangen af året.

LÆS OGSÅ: Andy Rubin lukker Essential

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Medstifter af Android, Andy Rubins firma Essential nåede kun at udgive en telefon i deres levetid. Telefonen, Essential PH-1 var den første telefon med en ”notch” i skærmen til kameraet.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer