Nothing måske på vej med den første telefon

Carl Peis firma Nothing har kun et par trådløse høretelefoner på markedet. Nu er der også en telefon på vej.

Nothing Carl Pei

OnePlus-medstifteren Carl Peis nye firma Nothing sendte tidligere på året deres første produkt på markedet. Et sæt trådløse høretelefoner med ANC (aktiv støjreduktion, red.), der lyder navnet Nothing ear (1).

Nu fortæller 91mobiles at der med stor sandsynlighed er flere produkter i støbeskeen. Denne gang en telefon og en powerbank.

Det forventes at telefonen bliver lanceret tidligt i 2022.

Derudover er der ikke mange oplysninger at komme efter, men vi kan komme med et par gæt.

Hvis vi ser på Nothings filosofi om et simpelt og minimalistisk design, at kan man formode, at det vil gå igen på telefonen.  

Overtog resterne fra Essential

Med tanke på at Nothing tidligere på ugen annoncerede et partnerskab med Qualcomm, er der god grund til at tro, at den nye telefon vil blive drevet af en Snapdragon-processor.

Tilbage i januar erhvervede Nothing sig Andy Rubins firma Essential, med alle deres patenter og teknologi. Noget der måske vil blive genbrugt i den kommende Nothing telefon.

Hvor vi først forventer at se telefonen til næste år, har ventetiden til den nye powerbank langt kortere udsigter. Den kan vi nemlig allerede få at se om et par uger, eller i hvert fald inden udgangen af året.

LÆS OGSÅ: Andy Rubin lukker Essential

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Medstifter af Android, Andy Rubins firma Essential nåede kun at udgive en telefon i deres levetid. Telefonen, Essential PH-1 var den første telefon med en ”notch” i skærmen til kameraet.

Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nothing Ear (2) headset – lanceringsdato afsløret

KORT NYT: Så er det bekræftet, at Nothing Ear (2) lanceres senere denne måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram