Nothing måske på vej med den første telefon

Carl Peis firma Nothing har kun et par trådløse høretelefoner på markedet. Nu er der også en telefon på vej.

Nothing Carl Pei

OnePlus-medstifteren Carl Peis nye firma Nothing sendte tidligere på året deres første produkt på markedet. Et sæt trådløse høretelefoner med ANC (aktiv støjreduktion, red.), der lyder navnet Nothing ear (1).

Nu fortæller 91mobiles at der med stor sandsynlighed er flere produkter i støbeskeen. Denne gang en telefon og en powerbank.

Det forventes at telefonen bliver lanceret tidligt i 2022.

Derudover er der ikke mange oplysninger at komme efter, men vi kan komme med et par gæt.

Hvis vi ser på Nothings filosofi om et simpelt og minimalistisk design, at kan man formode, at det vil gå igen på telefonen.  

Overtog resterne fra Essential

Med tanke på at Nothing tidligere på ugen annoncerede et partnerskab med Qualcomm, er der god grund til at tro, at den nye telefon vil blive drevet af en Snapdragon-processor.

Tilbage i januar erhvervede Nothing sig Andy Rubins firma Essential, med alle deres patenter og teknologi. Noget der måske vil blive genbrugt i den kommende Nothing telefon.

Hvor vi først forventer at se telefonen til næste år, har ventetiden til den nye powerbank langt kortere udsigter. Den kan vi nemlig allerede få at se om et par uger, eller i hvert fald inden udgangen af året.

LÆS OGSÅ: Andy Rubin lukker Essential

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Medstifter af Android, Andy Rubins firma Essential nåede kun at udgive en telefon i deres levetid. Telefonen, Essential PH-1 var den første telefon med en ”notch” i skærmen til kameraet.

Nothing Phone (1) kommer til Danmark

Snart kan du købe Nothing Phone (1) i Danmark – den hypede telefon som kun få kender til.

(mere…)
Nothing Phone 1 bliver for særlig inviterede

Det tyder på, at Nothing Phone 1 lanceres med samme strategi, som OnePlus startede med; via invitationer.

(mere…)
Nothing Phone (1) er spottet på video

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om den kommende smartphone fra Nothing. En video viser nu mere af selve telefonen.

(mere…)
Nothing Phone (1) sådan ser den ud

Så er hele bagsiden af Nothing Phone (1) telefonen afsløret efter en lille teaser har været offentliggjort.

(mere…)
En teaser for Nothing Phone (1) giver hint om design

Den kommende smartphone fra Nothing er endnu hemmelig, men Nothing teaser nu lidt for designet.

(mere…)
Nothing Phone (1) afsløres medio juli

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, er på vej med den første smartphone fra hans nye projekt, Nothing. Telefonen præsenteres i midten af juli.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram