Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

Netflix-streaming
Kan du vende dig til, at se reklamer på Netflix? Så er et billigere abonnement umiddelbart på vej. (Foto: John-Mark)

Der har været rygter ude om, at Netflix ville komme i en ”reklame-version”. Den officielle udmelding manglede dog, men nu er det bekræftet officielt fra Netflix ledelsen.

Det er Co-CEO i Netflix, Ted Sarandos, som ved en samtale på Cannes Lions advertising festival i går ( torsdag, red). Det skriver The Hollywood Reporter.

Netflix har før i tiden været meget imod reklamer på streamingtjensten. Men set i lyset af nedgangen i antallet af abonnenter, så er de altså nu kommet på andre tanker.

Netflix mister abonnenter for første gang i over 10 år

Reklameløsningen er til dem, som ikke ønsker at betale prisen for Netflix uden reklamer, og altså ikke har noget imod at se reklamer.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Netflix erkender, at de har ”overset” hele det kundesegment, som synes Netflix er for dyrt i dag – og der intet har imod reklamer, sådan lød det fra Ted Sarandos, da han stod på scenen til Cannes Lions festival.

Der er ingen forlydender om, hvor meget billigere det bliver at se reklamer på ens Netflix-abonnement. Ej heller noget om, hvor mange enheder og hvilken opløsning, som ”reklame-abonnementet” vil få. Men ønsker du ikke reklamer, så kan du altså fortsat vælge det uden, som du kender det i dag.

Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

Det er også fortsat uvist, hvornår reklame-versionen lanceres og om den bliver tilgængelig på alle markeder samtidig.

Netflix koster i dag 79 kroner for et Basis-abonnement, mens Standard-abonnementet koster 114 kroner og det store Netflix Premium-abonnement koster 149 kroner om måneden.

Mere til historien

Netflix blev grundlagt tilbage i 1997 af Marc Randolph og Reed Hastings, men i Danmark blev den først tilgængelig i oktober 2012. Derfor kan det også være, at reklame-abonnementet ikke kommer til danskerne i år, men vi skal vente længere.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram