Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

HTC afslører deres HTC Viverse, som det ventes telefonen hedder, tirsdag den 28. juni 2022 (Foto: HTC)

Der var engang… sådan fristes man lidt til at starte denne nyhed, som uden tvivl også er fyldt af nostalgi.

HTC var for mange år siden en rigtigt interessant spiller på smartphone-markedet, og en af de populære Android-producenter, men HTC solgte lidt af mobilforretningen til Google i 2017 og satsede i stedet på Virtual Reality med deres Vive VR-produkter.Nu er et comeback på smartphone-markedet tæt på.

HTC teaser i hvert fald for lanceringen af en ny smartphone, som vil finde sted tirsdag den 28. juni 2022. Det er telefonen HTC Viverse, der blev teaset lidt for tilbage under Mobile World Congress 2022.

Rygterne svirrer om den taiwanesiske producent, som eftersigende skulle være på vej med noget ”helt anderledes” end, hvad der ellers er på markedet. I øvrigt samme ordlyd der er om den kommende smartphone fra Nothing.

Der er ingen forlydender om hvorvidt HTC kun lancerer Viverse i Taiwan eller der er tale om en global lancering. Men Viverse er angiveligt HTC’s egen version af Metaverse. Det skriver Techadvisor.

HTC forsøgte også med et comeback i 2020, men der kom deres bud på en 5G-telefon aldrig til Danmark.

Specifikationer, pris og salgsstart er endnu også uvist. Det ventes dog, at den kommer med teknologier som AR/VR, AI, 5G osv.

RETRO: Dengang HTC Touch Diamon var et mobilhit

Mere til historien

HTC havde deres storhedstid i blandt andet 2009, hvor de havde stor succes med telefonen HTC Hero.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram