HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

HTC One M9 Sølv
HTC One M9 i Sølv. Noget af det der adskilte HTC fra konkurrenterne var
deres egen brugerflade Sense (tidligere hed den Touch Flo 3D).

Der var engang… Sådan fristes man lidt til at starte, når snakken lander på HTC. For HTC har virkelig været en interessant smartphone-producent, som var nytænkende og havde noget på hjertet. Men de seneste år er krisen blevet større og større og HTC kan ikke innovere i samme grad som tidligere.

Nu er HTC angiveligt på vej med en 5G-telefon. I hvert fald på deres hjemmemarked i Taiwan. Det skriver GSMArena.com.

HTC har historisk set vundet titlen for ”Årets Mobil” tre gangen siden 2009. De tog den i 2009 for HTC Hero og igen i 2010 for HTC Desire. Så kom Samsung lige på tværs med deres Galaxy S II og Galaxy S III, men i 2013 var HTC igen i førertrøjen med HTC One (M7). Siden da er der dog blevet mere om mere stille på den front fra den taiwanesiske producent.

RETRO: Dengang da HTC Hero var vindermobilen

De senere år har HTC forsøgt med nogle ”små-lanceringer” på det danske marked. Men de har ikke rigtigt vundet mobilkøbernes gunst, som i storhedstiden.

Vi skal heller ikke forvente, at denne nye 5G-telefon fra HTC kommer på det danske marked.

Ifølge ePrice TW, så forbereder HTC netop nu en lancering af en 5G-telefon. Der er på nuværende tidspunkt ingen forlydender om det er en high-end eller midrange model – ligesom navnet også er ukendt på nuværende tidspunkt.

HTC-fans krydser dog fingrene for, at producenten er klar med et flagskib, hvor HTC atter kan vise deres kunnen.

Drømmer du om, at HTC igen bliver synlige på det danske marked? Og måske gør comeback? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Kan du huske HTC? Hvis ikke så kan du måske få genopfrisket lidt af hukommelsen, hvis din fødselsattest er fra før 1995. Vi kigger tilbage på HTC Touch Diamond fra 2008 her. Du kan også se eller gense et tilbageblik på ”Året der gik 2013 – mobilåret i videohighlights”, hvor vi ser nærmere på HTC One.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram