Året der gik 2013 – mobilåret i video-highlights

0

WEB-TV: Det kan være svært at kigge ind i krystalkuglen og spå om fremtiden, men vi kigger tilbage på året der er gået og giver vores bud på hvad vi kan forvente i 2014.

Skærmbillede 2014-12-30 kl. 14.25.172013 har været et utroligt begivenhedsrigt år i mobilbranchen, hvor både forår og efterår har budt på et kæmpe udvalg af topmodeller. Men topmodellerne er ikke alt, for der er nemlig også kommet en række andre spændende smartphones.

Vi tager et tilbage-blik på året, der er gået lige fra CES-messen løb af stablen i januar måned, hvor Sony præsenterede Xperia Z.

Siden fulgte præsentationen af HTC One, Mobile World Congress 2013, Samsung Galaxy S4 og LG G2. Men det var ikke nok. I efteråret 2013 var der et kæmpe boom af produktlanceringer, måske også det største, som jeg har oplevet i min tid i mobilbranchen.

For vores eget vedkommende, så er starten af MereMobil.dk også uden sammenligning et af årets højdepunkter, og vi er spændte på hvad 2014 byder på.

Velkommen til MereMobil.dk – Danmarks mobilsite

Se indslaget og kom med på en rejse gennem 2013.

Mere til historien

Året rinder ud og vi ser tilbage på året der er gået. Hvis du synes der er en telefon, som var markant bedre i år end de øvrige, så husk du kan stemme på din favorit til prisen ”Årets Mobil 2013” her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer