Året der gik 2013 - mobilåret i video-highlights

WEB-TV: Det kan være svært at kigge ind i krystalkuglen og spå om fremtiden, men vi kigger tilbage på året der er gået og giver vores bud på hvad vi kan forvente i 2014.

Skærmbillede 2014-12-30 kl. 14.25.172013 har været et utroligt begivenhedsrigt år i mobilbranchen, hvor både forår og efterår har budt på et kæmpe udvalg af topmodeller. Men topmodellerne er ikke alt, for der er nemlig også kommet en række andre spændende smartphones.

Vi tager et tilbage-blik på året, der er gået lige fra CES-messen løb af stablen i januar måned, hvor Sony præsenterede Xperia Z.

Siden fulgte præsentationen af HTC One, Mobile World Congress 2013, Samsung Galaxy S4 og LG G2. Men det var ikke nok. I efteråret 2013 var der et kæmpe boom af produktlanceringer, måske også det største, som jeg har oplevet i min tid i mobilbranchen.

For vores eget vedkommende, så er starten af MereMobil.dk også uden sammenligning et af årets højdepunkter, og vi er spændte på hvad 2014 byder på.

- Velkommen til MereMobil.dk – Danmarks mobilsite

Se indslaget og kom med på en rejse gennem 2013.

Mere til historien

Året rinder ud og vi ser tilbage på året der er gået. Hvis du synes der er en telefon, som var markant bedre i år end de øvrige, så husk du kan stemme på din favorit til prisen ”Årets Mobil 2013” her.

Hvem vinder Årets Mobil 2022?

AFSTEMNING: Du kan nu stemme på Årets Mobil 2022. Alle som stemmer deltager i lodtrækningen om et B&O Beosound EX headset til 2.999 kr.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram