Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

Xiaomi 12 Pro
Xiaomi 12 Pro kommer måske inden længe i en "S-model". Der er i hvert fald lækket detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro. (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi arbejder angiveligt på to high-end telefoner mere foruden Xiaomi 12 Ultra, der forventes offentliggjort i næste måned.

Der har tidligere været rygter ude om Xiaomi 12S og nu der altså lækket detaljer omkring både Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro. Det er Twitter-brugeren Mukul Sharma, som er ude med de nye detaljer.To versioner

Xiaomi 12S Pro skal efter sigende komme i to versioner, hvor den ene har en Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm, mens den anden skulle komme med MediaTek Dimensity 9000 processoren.

LÆS OGSÅ: Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

Hukommelsesvarianter bliver der flere af i begge versioner. Den version med Snapdragon processoren vil angiveligt komme i tre forskellige hukommelsesvarianter, der vil være: 8 GB RAM/128 GB intern hukommelse, 8 GB RAM/256 GB intern hukommelse og 12 GB RAM/512 GB intern hukommelse. Den skulle desuden også understøtte 120 watts hurtig opladning, som også Xiaomi 12 Pro gør.

Versionen med MediaTek-processoren vil umiddelbart ”kun” komme i konfigurationer med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Xiaomi 12S får Snapdragon 8+ Gen 1 processoren og i tre hukommelseskonfigurationer, der vil være følgende: 8 GB RAM/128 GB intern hukommelse, 8 GB RAM/256 GB intern hukommelse og 12 GB RAM/512 GB intern hukommelse.

Det er uvist om alle de forskellige hukommelseskonfigurationer af modellerne vil blive tilgængelige herhjemme – og vi vil formegentlig også kun få den ene version af Xiaomi 12S Pro.

Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

Hvor stor en forskel, at der reelt vil være på Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro sammenlignet med Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro, er i skrivende stund uvist. Måske det særligt vil være Leica-brandingen på kameraet, der vil være den største forskel.

Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Xiaomi har ikke meldt noget ud omkring telefonerne, så vi må væbne os med tålmodighed og se om disse rygter og spekulationer holder vand.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har i mange år lanceret forskellige versioner af deres Galaxy S-topmodeller, hvor det har været to forskellige processorer på forskellige markeder på verdensplan.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram