Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

Billeder af det, som ventes at være Xiaomi 12 Ultra (Kilde: OnLeaks / Zoutonus)
Billeder af det, som ventes at være Xiaomi 12 Ultra (Kilde: OnLeaks / Zoutonus)

Den nye processor Snapdragon 8+ Gen 1 fra Qualcomm er noget af det, som du kan glæde dig til i den kommende Xiaomi 12 Ultra. I hvert fald hvis man skal tro de mange rygter.

Yogesh Brar, der gør sig i at lække oplysninger, har afsløret en hel liste med de forventede specifikationer på den kommende Ultra model.

Det skal dog lige siges, at Xiaomi i skrivende stund ikke har bekræftet modellen. Der er derfor tale om rygter og spekulationer. Men dem er der også mange af omkring Xiaomi 12S og Xiaomi 12 Ultra.

Skærmen på Xiaomi 12 Ultra ventes at være på 6,7 tommer og af typen LTPO AMOLED. Opløsningen er QHD+ og der er 120 Hz opdateringshastighed.

Kamera fra Leica

Det er også Xiaomi 12 Ultra, der er den første smartphone i samarbejdet mellem Leica og Xiaomi.

Xiaomi 12 Ultra får det ikoniske røde Leica-logo

Telefonen ventes at blive afsløret i juli måned og det forventes, at den kommer med næsten samme kamera, som Mi 11 Ultra. Holder det stik vil det sige 50 megapixels hovedsensor med OIS, 48 megapixels 5x telephotosensor og en 48 megapixels ultravidvinkelsensor.

Derudover vil Xiaomi 12 Ultra vil også få 3DToF-sensor, hvilket Mi 11 Ultra ikke havde. Det skriver GSMArena.

Hvis billederne viser den endelige telefon, så er der altså tale om et "vildt" kamera.

Xiaomi 12 Ultra kommer formegentlig i to forskellige konfigurationer, hvor den ene har 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens den anden har 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse. Batteriet er på 4.800 mAh og den understøtter 67 watts opladning via kabel, samt 50 watt trådløs opladning.

Telefonen kommer med Android 12 og MIUI 13 fra salgsæsken.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt fra Xiaomi omkring den kommende flagskibsmodel.

Derfor er Xiaomi 12 SÅ fed | ANMELDELSE

Mere til historien

Xiaomi er meget mere end blot smartphones. MereMobil.dk har for kort tid siden anmeldt Xiaomi's ene robotstøvsuger, som du kan læse en test af.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram