Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

Apple event efterår 2021
Apple vil, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, afholde event i januar, hvor vi bliver klogere på det kommende Mixed Reality headset.

Apple er ifølge rygterne på vej med et MR-headset. MR står for Mixed Reality, som er sammensmeltningen mellem den “virkelige verden” og den “virtuelle verden”. Her kan fysiske og digitale objekter være side om side og interagerer i realtid.

Inden Apples netop afholdte keynote til WWDC var der rygter om, at Apple ville fremvise det omtalte MR-headset, men det skete ikke.

Tim Cook tror på Augmented Reality

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer dog ikke, at det varer så længe før vi bliver klogere på det kommende headset. Han mener, at Apple vil præsentere deres MR-headset i januar 2023. Kort efter dette vil de første enheder være klar til udviklere. Det skriver GSMArena.

Vi skal nok hen midt i 2023 før det vil komme til salg. Ming-Chi Kuo forventer, at der vil være forsalg i løbet af andet kvartal. Så salgsstarten kan enten være i slutningen af dette eller starten af 3. kvartal.

Det er dog endnu ikke klar til offentligheden eller udviklerne. Derfor kan meget ske endnu.

Da der i den senere tid har været lockdowns i Kina og særligt Shanghai, så er Apple angiveligt sat lidt tilbage i udviklingen af deres MR-headset. Derfor skal tingene flaske sig, så det ikke forsinkes yderligere. Ming-Chi Kuo mener, at det vil gå ind i ”Engineering Validation Test”-fasen i tredje kvartal.

Mere til historien

Apple har netop præsenteret nye MacBooks - nærmere præcist en ny MacBook Air og MacBook Pro - begge med den nye M2-chip, som er efterfølgeren til den almindelige M1-chip. Du kan læse mere om den nye Apple M2-chip her.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram