Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

Apple event efterår 2021
Apple vil, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, afholde event i januar, hvor vi bliver klogere på det kommende Mixed Reality headset.

Apple er ifølge rygterne på vej med et MR-headset. MR står for Mixed Reality, som er sammensmeltningen mellem den “virkelige verden” og den “virtuelle verden”. Her kan fysiske og digitale objekter være side om side og interagerer i realtid.

Inden Apples netop afholdte keynote til WWDC var der rygter om, at Apple ville fremvise det omtalte MR-headset, men det skete ikke.

Tim Cook tror på Augmented Reality

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer dog ikke, at det varer så længe før vi bliver klogere på det kommende headset. Han mener, at Apple vil præsentere deres MR-headset i januar 2023. Kort efter dette vil de første enheder være klar til udviklere. Det skriver GSMArena.

Vi skal nok hen midt i 2023 før det vil komme til salg. Ming-Chi Kuo forventer, at der vil være forsalg i løbet af andet kvartal. Så salgsstarten kan enten være i slutningen af dette eller starten af 3. kvartal.

Det er dog endnu ikke klar til offentligheden eller udviklerne. Derfor kan meget ske endnu.

Da der i den senere tid har været lockdowns i Kina og særligt Shanghai, så er Apple angiveligt sat lidt tilbage i udviklingen af deres MR-headset. Derfor skal tingene flaske sig, så det ikke forsinkes yderligere. Ming-Chi Kuo mener, at det vil gå ind i ”Engineering Validation Test”-fasen i tredje kvartal.

Mere til historien

Apple har netop præsenteret nye MacBooks – nærmere præcist en ny MacBook Air og MacBook Pro – begge med den nye M2-chip, som er efterfølgeren til den almindelige M1-chip. Du kan læse mere om den nye Apple M2-chip her.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram