Tim Cook tror på Augmented Reality

Apples topchef Tim Cook har så stor en tro på Augmented Reality, at han mener det kan blive ligeså stort som selve smartphonen.

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Augmented Reality, forkortet (AR), er stadigvæk nyt og derfor endnu ikke en del af ret mange produkter. Men på trods af det så har Apples topchef Tim Cook en enorm tro på Augmented Reality. Han har tidligere fortalt, at han tror mere på AR end Virtual Reality (VR).

- Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

Og endnu engang er Tim Cook ude med lovprisninger omkring Augmented Reality. I et interview med den britiske avis The Independent fortæller han, at han tror Augmented Reality kan blive ligeså stort som smartphonen.

 - Se og Hør bliver levende med Augmented Reality

Tim Cook mener, at teknologien både har stort potentiale til at forbedre menneskers liv, men også indenfor underholdning. Det er dog uvist, hvilken type dedikerede produkter det skal munde ud i. Det er allerede set, at Apple satser meget på at få videre udviklet netop denne teknologi.

AR er et grafisk lag der lægges ovenpå virkeligheden. Hvis gennem kameralinsen på telefonen ser et område, f.eks. en gade, kan AR lægge grafiske digitale informationer ind over billedet man ser.

Mere til historien

Augmented Reality bruges blandt andet i Pokémon Go, hvor brugerne render rundt og jagter Pokémons i virkeligheden, men følger dette på skærmen. Men det er også brugt på julekalendere  og Nik&Jay har benyttet i forbindelse med en single-udgivelse.

Læs også:
- Apple arbejder på AR briller

iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram