Tim Cook tror på Augmented Reality

Apples topchef Tim Cook har så stor en tro på Augmented Reality, at han mener det kan blive ligeså stort som selve smartphonen.

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Augmented Reality, forkortet (AR), er stadigvæk nyt og derfor endnu ikke en del af ret mange produkter. Men på trods af det så har Apples topchef Tim Cook en enorm tro på Augmented Reality. Han har tidligere fortalt, at han tror mere på AR end Virtual Reality (VR).

- Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

Og endnu engang er Tim Cook ude med lovprisninger omkring Augmented Reality. I et interview med den britiske avis The Independent fortæller han, at han tror Augmented Reality kan blive ligeså stort som smartphonen.

 - Se og Hør bliver levende med Augmented Reality

Tim Cook mener, at teknologien både har stort potentiale til at forbedre menneskers liv, men også indenfor underholdning. Det er dog uvist, hvilken type dedikerede produkter det skal munde ud i. Det er allerede set, at Apple satser meget på at få videre udviklet netop denne teknologi.

AR er et grafisk lag der lægges ovenpå virkeligheden. Hvis gennem kameralinsen på telefonen ser et område, f.eks. en gade, kan AR lægge grafiske digitale informationer ind over billedet man ser.

Mere til historien

Augmented Reality bruges blandt andet i Pokémon Go, hvor brugerne render rundt og jagter Pokémons i virkeligheden, men følger dette på skærmen. Men det er også brugt på julekalendere  og Nik&Jay har benyttet i forbindelse med en single-udgivelse.

Læs også:
- Apple arbejder på AR briller

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram