Tim Cook tror på Augmented Reality

5

Apples topchef Tim Cook har så stor en tro på Augmented Reality, at han mener det kan blive ligeså stort som selve smartphonen.

Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)
Apple CEO Tim Cook (Foto: Apple)

Augmented Reality, forkortet (AR), er stadigvæk nyt og derfor endnu ikke en del af ret mange produkter. Men på trods af det så har Apples topchef Tim Cook en enorm tro på Augmented Reality. Han har tidligere fortalt, at han tror mere på AR end Virtual Reality (VR).

Apples Tim Cook tror mere på AR end VR

Og endnu engang er Tim Cook ude med lovprisninger omkring Augmented Reality. I et interview med den britiske avis The Independent fortæller han, at han tror Augmented Reality kan blive ligeså stort som smartphonen.

 – Se og Hør bliver levende med Augmented Reality

Tim Cook mener, at teknologien både har stort potentiale til at forbedre menneskers liv, men også indenfor underholdning. Det er dog uvist, hvilken type dedikerede produkter det skal munde ud i. Det er allerede set, at Apple satser meget på at få videre udviklet netop denne teknologi.

AR er et grafisk lag der lægges ovenpå virkeligheden. Hvis gennem kameralinsen på telefonen ser et område, f.eks. en gade, kan AR lægge grafiske digitale informationer ind over billedet man ser.

Mere til historien

Augmented Reality bruges blandt andet i Pokémon Go, hvor brugerne render rundt og jagter Pokémons i virkeligheden, men følger dette på skærmen. Men det er også brugt på julekalendere  og Nik&Jay har benyttet i forbindelse med en single-udgivelse.

Læs også:
Apple arbejder på AR briller

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer