Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

Tilbehør og covers

Annoncørbetalt indhold

Der er mange forskellige typer af mobiltelefon-tilbehør på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rigtige.

Hvis du ønsker at beskytte din telefon og udnytte de mange funktioner bedst muligt, så bør du overveje følgende tilbehør:

  1. Et godt etui eller et cover
  2. Bluetooth høretelefoner
  3. Et armbåndsur, som for eksempel et Smartwatch

Alt dette tilbehør kan du finde nemt finde i onlinebutikker som for eksempel hos Skalhuset

Beskyttelsesfilm og etuier til din mobil

Når man køber en ny mobil, er det altid en god idé, at beskytte den med et cover eller et etui. På den måde kan man undgå, at den bliver ridset, får revner eller bliver ødelagt.

Derudover er det også en god idé, at bruge beskyttelsesfilm på mobilen, så man undgår ridser på skærmen. Beskyttelsesfilm kan dog være svære at sætte på uden bobler, og derfor kan det være en god idé, at følge nogle af de tips og tricks, der findes på nettet.

Nogle af de bedste tips til at undgå bobler under beskyttelsesfilmen er:

  • Sørg for at have rene hænder og en ren mobil, inden du begynder at sætte filmen på
  • Læs vejledningen grundigt igennem, inden du begynder på projektet
  • Begynd forfra og gør det om igen, hvis der alligevel kommer bobler under filmen

Bluetooth-høretelefoner til at lytte til musik og tale i telefon trådløst

Bluetooth-høretelefoner er en type høretelefoner, der forbinder trådløst til din mobiltelefon.

Det betyder, at du ikke behøver at have ledninger, der kan sno sig sammen og sætte sig fast overalt, som for eksempel i tøj og tasker.

Bluetooth-høretelefoner kan bruges til at lytte til musik og tale i telefon trådløst. Bluetooth-høretelefoner er også ofte designet til at sidde bedre på øret, så du ikke behøver at bekymre dig om, at de falder af hele tiden.

Det eneste negative ved Bluetooth-høretelefoner er, at de typisk er lidt dyrere end almindelige høretelefoner med ledninger. Men hvis du gerne vil have den bedste lydkvalitet og komfort, er det bestemt pengene værd, at investere i et sådant par.

Armbåndsur med indbygget fitness-tracker

Armbåndsure med indbygget fitness-tracker og andre smarte funktioner er en type ur, der stadig bliver mere og mere populær.

Uret kan blandt andet bruges til at holde styr på ens træning, så man altid ved præcis hvor langt man har løbet eller hvor mange kalorier man har forbrændt under træningen. Yderligere kan det også bruges til at holde styr på ens daglige aktiviteter, så man altid ved hvor meget man bevæger sig, hvilket især er godt, hvis man har nogle træningsmål, som man helst skal have opfyldt .

Armbåndsuret kan også forbindes til ens smartphone, så man for eksempel kan få besked med det samme, når der kommer en ny sms eller et opkald. Derudover kan de fleste af disse ure også bruges som et almindeligt armbåndsur, så man altid har styr på tiden.

Det er svært at sige, hvilke der er det bedste mobiltelefon-tilbehør. Det afhænger rigtig meget af, hvad du har brug for og leder efter.

Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beoplay Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram