Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

Spotify Island er "flyttet ind" på Roblox
Spotify Island er "flyttet ind" på Roblox

Generelt er mange virksomheder allerede kommet ind i metaverset på den ene eller anden måde. Og nu er Spotify også klar. Virksomheden siger, at det er den første musikstreamingtjeneste, der tilslutter sig metaverset via platformen Roblox.

Spotify har på Roblox fået et rum, som hedder Spotify Island. Her kan brugere skabe musik, opleve virtuelle spillesteder og få adgang til virtuelt og eksklusivt merchandise. Det skriver Spotify i en pressemeddelelse.

Roblox har store planer for virtuelle musik events

Det er det velkendte Roblox-design, som pryder Spotify Island. Du kan samle de hjerteformede ”like-ikoner”, der kan bruges til at købe digitalt merchandise. En del af salget vil gå til kunstnerne.

Spotify Island går ud på at hænge ud med kunstnere, fuldføre quests og generelt få adgang til ”eksklusivt indhold”. Spotify selv fortæller, at de har fyldt den virtuelle verden med en masse ”påskeæg”, som brugerne kan finde undervejs.

Det er også muligt at skabe din egen musik. Dette gøres via beatmaker-stationer. Det sker via Soundtrap, der er en online-optageplatform, som Spotify erhvervede i 2017.

Roblox: Nu kan du besøge Nikeland

Den første ”tematiserede oplevelse” sker indenfor få uger, hvor man kan interagere med artister som Stray Kids og SUNMI. Det vil ske i K-Park, hvor der er fokus på K-pop.

K-pop er en musikgenre der opstod i Sydkorea og som inddrager elementer fra dansemusik, elektropop, hiphop og nutidig rhythm'n'blues.

Hvad er metaverse?

Betegnelsen ”metavers” er kort og godt en sammentrækning af ordene ”meta” og ”univers”. Det dækker sammensmeltningen af den virtuelle og fysiske verden, hvor man kan interagere med hinanden. Generelt omfatter metaverse AR, virtuelle verdener og internettet.

Mere til historien

Roblox er en online spilplatform, der startede tilbage i 2006. Siden er det vokset og i 2018 var der mere end 635 millioner spillere.

Læs også:
Bekymrende spil er tilgængelige på Roblox

Spotify klar med lydbøger

Spotify har lanceret en sektion med lydbøger, som i første omgang er henvendt til amerikanerne.

(mere…)
Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram