Roblox: Nu kan du besøge Nikeland

Nike og Roblox har indgået et samarbejde og du kan nu “besøge” Nikeland i Roblox.

Nike, Roblox
Nike på Roblox (Foto: Nike)

Microsoft og Meta (selskabet bag Facebook, red.) er ikke de eneste firmaer, som har ambitioner for metaverse. Nike og Roblox har nemlig annonceret deres partnerskab, hvor de tilbyder et gratis “spil-rum” kaldet Nikeland på spilplatformen. 

Nike har også annonceret nyheden om samarbejdet på deres hjemmeside, hvor de fortæller mere omkring Nikeland.

Nikeland tilbyder minispil som tag, dodgeball og the floor is lava. Disse spil kan spillerne tjekke ud sammen med deres venner. 

Der er selvfølgelig også et digitalt showroom, hvor spillerne altså kan få forskelligt Nike udstyr, som kasket, sweatshirt, bukser eller lignede til deres avatar. Af forskellige Nike produkter kan du finde Mercurial fodboldstøvler, Air Force 1, Air Max 2021 og Nike Blazer. 

Ifølge CNBC er det kun starten, af de planer Nike har for universet.

Store sportsbegivenheder

Nike, Roblox
Nikeland på Roblox (Foto: Nike)

Det ventes eksempelvis, at vi i fremtiden vil se konkurrencer, der er knyttet til globale store sportsbegivenheder. Så mon ikke vi til sommer, når der er VM 2022 i Qatar, også vil kunne se det i Nikeland.

Showroomet kan måske også benyttes til smugkig på fremtidige lanceringer eller vi kan måske se nogle særlige Roblox og Nike produkter?

Mængden af brugere er stor, da der er mere end 200 millioner aktive brugere på Roblox om måneden. Det er et af de største, hvis ikke det største spil blandt børn. 

Derfor er det også et godt træk rent markedsføringsmæssigt af Nike, da børnene så vil genkende Nike-brandert i den virkelige verden. 

Mere til historien

I efteråret 2020 meldte Roblox ud, at de havde store forventninger for virtuelle musik events, hvilket kom efter de havde prøvet at afholde albumlancering i deres virtuelle rum.

PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

EA har besluttet at trække stikket på to af deres mobilspil efter kort tid på markedet. Apex Legends Mobile, der blev Årets spil i 2022, er et af dem.

(mere…)
Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
The Last of Us serien fortsætter måske ikke 

The Last of Us serien vil kun fortsætte, hvis Naughty Dog kan komme med en god historie til en fortsættelse. 

(mere…)
World of Warcraft lukker i Kina 

World of Warcraft, WoW, lukkes i Kina. Det vil påvirke millioner af spillere.

(mere…)
EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Sidste år købte Microsoft spilproducenten Activision Blizzard. Aftalen er endnu ikke endelig godkendt og kan ende med at blive afvist.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram