Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

SONY WH-1000XM5
Sådan ser WH-1000XM5 ud, ifølge TecnikNews (Foto: TecnikNews)

Over en bred kam er anmelderkorpset på verdensplan enige om, at Sony WH-1000XM4, måske er det bedste trådløse headset du kan opdrive. Det er særligt støjreduktionen, at Sony får ros for, men lydkvaliteten fejler heller ikke.

Ifølge rygterne er Sony på vej med en efterfølger kaldet Sony WH-1000XM5, skriver TechnikNews, som har informationen fra en insider hos en stor forhandler i Tyskland.

WH-1000XM5 vil angiveligt komme med op til 40 timers batteritid, når støjreduktion, ANC, er aktiveret. Båndet hen over hovedet er redesignet og blevet tyndere. Nogle vil mene de kommer til at minde om Bose 700-serien.

Ørekopperne har fået et komfortløft og ANC-processoren kommer med forbedringer. Der forventes bedre lyd og bedre støjreduktion.

Lad os håbe, at det betyder, at støjreduktionen ”spiser” mindre af lydkvaliteten. Kompromisset for en effektiv støjreduktion er nemlig, at det ofte napper lidt i lydkvaliteten.

Lad os samtidigt håbe på, Sony WH-1000XM5 får aptX/aptX HD-standarden, for at forbedre lydkvaliteten på den trådløse streaming.

HVAD ER APTX? Lydteknologien aptX findes i nogle chipsets fra Qualcomm. AptX forsøger at genskabe nogle af de lyddata, der går tabt, når der streames og lyden overføres via Bluetooth. Det kræver et headset eller anden lydenhed med aptX, men har du det, er forskellen tydelig hørbar. Et headset som B&O Beoplay HX har aptX, men det findes også i mange andre produkter.

Hvornår du kan købe Sony WH-1000XM5 vides ikke. Priserne er heller ikke tilgængelig, men mon ikke det vil ligge i nærheden af, hvad WH-1000XM4 kostede, da det kom ud?

Tidligere på året forsøgte Sony sig med et anderledes headset. Jeg konkluderede, at Sony Linkbuds er det underligste headset, som du ikke behøver at købe. Læs anmeldelsen af Linkbuds her.

LÆS OGSÅ: Sony gør noget for musikken

Mere til historien

Vil du have en dedikeret musikafspiller i særklasse, så tjek Sony Walkman ud.  Men pas på! Priserne starter ved 12.000 kroner.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram