Derfor er 17.999 kroner ikke dyrt for Mac Studio

VIDEO: Mac Studio er en kompakt og meget kraftig desktopcomputer. Se anmeldelsen af Mac Studio og hør hvorfor jeg ikke synes, at den er dyr.

Der er forskel på om noget er dyrt eller det blot er ”mange penge”. Når det handler om Mac Studio, er det mange penge, men ikke dyrt.

Årsagen er, at der (mig bekendt) ikke findes noget i den prisklasse, der kan det, som Mac Studio kan. Rendering af 9 samtidige 8K-videostreams så hurtigt som du kan blinke med øjnene, er ikke noget man bare lige gør. Det er altså bare i standardkonfigurationen, at man kan dette.

Mac Studio er ikke computeren du køber, hvis du en gang imellem roder med lidt video, lyd eller grafik. Det er et stykke værktøj, der svarer til, at en mekaniker køber en lift for mange penge eller en tømrer, der har den fede sav.

Faktisk er denne relativt kompakte Mac-computer så kraftig, at jeg ikke har kunne udfordre den nævneværdigt med mine små videoprojekter.

Læs hele anmeldelsen af Mac Studio her.

Se også videoen herover. Husk at subscribe til min YouTube-kanal for flere techvideoer.

Mac Studio sælges uden skærm, men Apple har også lanceret monitoren Studio Display. Priserne starter på 13.999 kroner. Du kan se Studio Display i ovenstående videoanmeldelse.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

I videoen omtaler jeg også iMac 24” som bedst kan beskrives som en allround-desktopcomputer. Du kan læse min test af iMac 24” her.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram