Derfor er 17.999 kroner ikke dyrt for Mac Studio

VIDEO: Mac Studio er en kompakt og meget kraftig desktopcomputer. Se anmeldelsen af Mac Studio og hør hvorfor jeg ikke synes, at den er dyr.

Der er forskel på om noget er dyrt eller det blot er ”mange penge”. Når det handler om Mac Studio, er det mange penge, men ikke dyrt.

Årsagen er, at der (mig bekendt) ikke findes noget i den prisklasse, der kan det, som Mac Studio kan. Rendering af 9 samtidige 8K-videostreams så hurtigt som du kan blinke med øjnene, er ikke noget man bare lige gør. Det er altså bare i standardkonfigurationen, at man kan dette.

Mac Studio er ikke computeren du køber, hvis du en gang imellem roder med lidt video, lyd eller grafik. Det er et stykke værktøj, der svarer til, at en mekaniker køber en lift for mange penge eller en tømrer, der har den fede sav.

Faktisk er denne relativt kompakte Mac-computer så kraftig, at jeg ikke har kunne udfordre den nævneværdigt med mine små videoprojekter.

Læs hele anmeldelsen af Mac Studio her.

Se også videoen herover. Husk at subscribe til min YouTube-kanal for flere techvideoer.

Mac Studio sælges uden skærm, men Apple har også lanceret monitoren Studio Display. Priserne starter på 13.999 kroner. Du kan se Studio Display i ovenstående videoanmeldelse.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

I videoen omtaler jeg også iMac 24” som bedst kan beskrives som en allround-desktopcomputer. Du kan læse min test af iMac 24” her.

Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram