Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

Forsalget af Xiaomi 12 Pro er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)
Forsalget af Xiaomi 12 Pro er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)

Xiaomi har for kort tid siden lanceret Xiaomi 12-serien på det danske marked, og andre markeder globalt, efter den blev lanceret på det kinesiske marked lige inden årsskiftet.

Så er Xiaomi 12-serien offentliggjort

Telefonerne lander i de danske butikker torsdag den 21. april 2022, men du kan allerede nu sikre dig dit eksemplar, da Xiaomi netop har skudt forsalget i gang. Og der er tale om et aggressivt et af slagsen, når vi kigger på prissætningen.

Xiaomi forærer nemlig et Xiaomi Watch S1 til dem, som køber en Xiaomi 12 eller Xiaomi 12 Pro senest den 20. april. Xiaomi Watch S1 har en værdi af 1.899 kroner.

Xiaomi Watch S1 er navnet og det er Xiaomis mest premium smartwatch til dato. Det er designet i rustfrit stål og med en 1,43 tommer AMOLED-skærm med glastypen sapphire glass.

Watch S1 har NFC, hvilket gør det muligt, at benytte uret til trådløse betalinger, som det også kendes fra Apple Watch. Derudover kommer det med hjerterytme sensor, blodsukker-sensorer og søvntrackere. Batteriet er på 470 mAh.

Xiaomi solgte 190 millioner smartphones i 2021

Se testen af Xiaomi 12 Pro

Det koster Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 er prissat til 5.999 kroner. Her får du 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Xiaomi 12 Pro koster 7.990 kroner. Den interne hukommelse er her ligeledes 256 GB, men du får 12 GB RAM. Topmodellen byder også på lidt andre specifikationer, som blandt andet en større skærm og større batteri.

Foruden Xiaomi Watch S1 medfølger der også seks måneders skærmgaranti på købet.

Begge modeller kommer i farverne grå, blå og lilla.

Du kan ved teleselskaberne finde telefonerne til andre priser, da det er med abonnement, men fortsat med Xiaomi Watch S1.

Første indtryk af Xiaomi 12 Pro

Forsalget af Xiaomi 12 er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)
Forsalget af Xiaomi 12 er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)

Mere til historien

Både Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro har også Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor, så der er altså masser af maskinkraft i begge varianter.

Smartphone-markedet fortsætter vækst

Ifølge analysefirmaet Canalys, så fortsætter væksten på smartphone-markedet for tredje kvartal i træk.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram