Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

Forsalget af Xiaomi 12 Pro er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)
Forsalget af Xiaomi 12 Pro er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)

Xiaomi har for kort tid siden lanceret Xiaomi 12-serien på det danske marked, og andre markeder globalt, efter den blev lanceret på det kinesiske marked lige inden årsskiftet.

Så er Xiaomi 12-serien offentliggjort

Telefonerne lander i de danske butikker torsdag den 21. april 2022, men du kan allerede nu sikre dig dit eksemplar, da Xiaomi netop har skudt forsalget i gang. Og der er tale om et aggressivt et af slagsen, når vi kigger på prissætningen.

Xiaomi forærer nemlig et Xiaomi Watch S1 til dem, som køber en Xiaomi 12 eller Xiaomi 12 Pro senest den 20. april. Xiaomi Watch S1 har en værdi af 1.899 kroner.

Xiaomi Watch S1 er navnet og det er Xiaomis mest premium smartwatch til dato. Det er designet i rustfrit stål og med en 1,43 tommer AMOLED-skærm med glastypen sapphire glass.

Watch S1 har NFC, hvilket gør det muligt, at benytte uret til trådløse betalinger, som det også kendes fra Apple Watch. Derudover kommer det med hjerterytme sensor, blodsukker-sensorer og søvntrackere. Batteriet er på 470 mAh.

Xiaomi solgte 190 millioner smartphones i 2021

Se testen af Xiaomi 12 Pro

Det koster Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 er prissat til 5.999 kroner. Her får du 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Xiaomi 12 Pro koster 7.990 kroner. Den interne hukommelse er her ligeledes 256 GB, men du får 12 GB RAM. Topmodellen byder også på lidt andre specifikationer, som blandt andet en større skærm og større batteri.

Foruden Xiaomi Watch S1 medfølger der også seks måneders skærmgaranti på købet.

Begge modeller kommer i farverne grå, blå og lilla.

Du kan ved teleselskaberne finde telefonerne til andre priser, da det er med abonnement, men fortsat med Xiaomi Watch S1.

Første indtryk af Xiaomi 12 Pro

Forsalget af Xiaomi 12 er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)
Forsalget af Xiaomi 12 er startet og du får et Xiaomi Watch S1 med i prisen, hvis du køber senest den 20. april 2022 (Foto: Xiaomi)

Mere til historien

Både Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro har også Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor, så der er altså masser af maskinkraft i begge varianter.

Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Huawei og Leica samarbejder ikke længere om mobilkamera-teknologi. Nu overtager Xiaomi.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Xiaomi 12 test - lille telefon med store kræfter

TEST: Vil du have en telefon med flagskibskræfter, men er ikke villig til at betale flagskibspriser, så er Xiaomi 12 et kig værd.

(mere…)
Min mening om Xiaomi Redmi Note 11 Pro

EP108: Jagter du en telefon til lidt under 3.000 kroner, så er Xiaomi Redmi Note 11 Pro måske et bud? Her får du min mening på nogle få minutter.

(mere…)
Xiaomi er bedst lige nu

VIDEO: Xiaomi 12 Pro er den bedste Android-telefon netop nu. Se testen af den nye topmodel her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram