Sony Xperia er officiel PUBG Mobile-smartphone i 2022

Xperia-telefonerne fra Sony er blevet valgt til at være de officielle PUBG Mobile-smartphones i år.

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III er en af de officielle smartphones til PUBG Mobiles globale turnering i 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia er udvalgt til at være officiel smartphone partner til den globale turnering i PUBG Mobile i 2022.

Og i år afholdes flere turneringer på flere forskellige steder, så langt flere har muligheden for at konkurrere. Der vil være to store begivenheder – 2022 PUBG Global Championship og en halvårsturnering. Sony leverer så deres flagskibstelefoner til pro-spillere rundt i verden. Det skriver GSMArena.

- "Spilleroplevelsen har altid topprioritet for PUBG MOBILE Esports, så det føltes naturligt og selvsikkert at indgå i et partnerskab med Sonys Xperia. Vi ser frem til at se vores spillere vise en endnu stærkere præstation med deres Xperia flagskibsserie ved vores globale turneringer i år," lyder det fra James Yang, som er direktør for PUBG Mobile Global Esports.

Sony har ikke markedsført deres Xperia 1 III og Xperia 5 III som direkte gamingtelefoner, men der er power nok i dem til at de er det.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 III | du vil elske den!

I udviklingen har ingeniørerne haft rådført sig med professionelle gamere siden II-generation af Xperia-telefonerne. Her gik de så meget i detaljer, at de registrerede spillernes fingerbevægelser, hvilket er brugt til at finjustere skærmen. Skærmen har en opdateringshastighed på 120 Hz og 240 Hz berøringssampling.

Er dette Sonys flagskib i 2022?

Der er også funktioner som ”"L-γ-forhøjeren", som lysner skyggerne op (uden at blæse resten af ​​billedet ud) for at gøre det nemmere at få øje på fjender, der gemmer sig i mørket. Om denne funktion bliver tilladt i turneringen, er uvist.

Sony Xperia 5 III - en telefon du bliver glad for

Mere til historien

Sony har også sendt en helt unik kameratelefon på markedet, som hedder Xperia Pro-I. Du kan læse vores anmeldelse af telefonen med et helt usædvanligt kamera her.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Epos klar med gaming-pakke i limited edition

KORT NYT: Er du gamer og mangler et headset? Så er denne særlige pakke fra Epos noget du skal se nærmere på.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram