Sony Xperia er officiel PUBG Mobile-smartphone i 2022

Xperia-telefonerne fra Sony er blevet valgt til at være de officielle PUBG Mobile-smartphones i år.

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III er en af de officielle smartphones til PUBG Mobiles globale turnering i 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia er udvalgt til at være officiel smartphone partner til den globale turnering i PUBG Mobile i 2022.

Og i år afholdes flere turneringer på flere forskellige steder, så langt flere har muligheden for at konkurrere. Der vil være to store begivenheder – 2022 PUBG Global Championship og en halvårsturnering. Sony leverer så deres flagskibstelefoner til pro-spillere rundt i verden. Det skriver GSMArena.

- "Spilleroplevelsen har altid topprioritet for PUBG MOBILE Esports, så det føltes naturligt og selvsikkert at indgå i et partnerskab med Sonys Xperia. Vi ser frem til at se vores spillere vise en endnu stærkere præstation med deres Xperia flagskibsserie ved vores globale turneringer i år," lyder det fra James Yang, som er direktør for PUBG Mobile Global Esports.

Sony har ikke markedsført deres Xperia 1 III og Xperia 5 III som direkte gamingtelefoner, men der er power nok i dem til at de er det.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 III | du vil elske den!

I udviklingen har ingeniørerne haft rådført sig med professionelle gamere siden II-generation af Xperia-telefonerne. Her gik de så meget i detaljer, at de registrerede spillernes fingerbevægelser, hvilket er brugt til at finjustere skærmen. Skærmen har en opdateringshastighed på 120 Hz og 240 Hz berøringssampling.

Er dette Sonys flagskib i 2022?

Der er også funktioner som ”"L-γ-forhøjeren", som lysner skyggerne op (uden at blæse resten af ​​billedet ud) for at gøre det nemmere at få øje på fjender, der gemmer sig i mørket. Om denne funktion bliver tilladt i turneringen, er uvist.

Sony Xperia 5 III - en telefon du bliver glad for

Mere til historien

Sony har også sendt en helt unik kameratelefon på markedet, som hedder Xperia Pro-I. Du kan læse vores anmeldelse af telefonen med et helt usædvanligt kamera her.

PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram