OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

OnePlus logo
OnePlus er måske på vej med en tablet. Rygterne har svirret længe, men nu forlyder det fra populær tipster, at produktionen er startet i flere regioner.

Der har igennem længere tid floreret rygter om, at OnePlus ville lancere deres første tablet nogensinde i år. Indtil nu har der været helt stille fra OnePlus’ side.

Er OnePlus på vej med en tablet – OnePlus Pad?

Nu er der lidt nyt igen. Den velkendte tipster Mukul Sharma har delt lidt spændende nyt på Twitter omkring den (måske) kommende tablet fra OnePlus. Det skriver Mspoweruser.

Ligesom tidligere rygter også har lydt, så tyder det på at den første tablet fra OnePlus får navnet OnePlus Pad.

Produktionen af OnePlus Pad skulle være i gang Derfor forventer Mukul Sharma også, at den vil blive annonceret ”snart”.

Om OnePlus når at annoncere den i første halvår, som nogle af de tidligere rygter har gået på, er i skrivende stund uvist. Holder Mukul Sharma’s oplysninger stik, så vil den i hvert fald forventeligt blive præsenteret inden årets udgang.

OnePlus Nord 3 får måske 150 watts opladning

I skrivende stund har OnePlus ikke meldt noget ud, men det bliver spændende at se om 2022 bliver året, hvor de debuterer med en tablet. Der er også rygter om en foldbar telefon fra OnePlus, men den ventes tidligst at blive lanceret næste år.

Mere til historien

Vi har også tidligere denne uge skrevet, at OnePlus arbejder på deres første ”Nord-smartwatch”, som forventes at blive offentliggjort samtidig med OnePlus Nord 3. OnePlus har endnu ikke bekræftet dette.

Læs også:
Ny OnePlus oplader på et kvarter og holder strøm hele dagen

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram