Er OnePlus på vej med en tablet – OnePlus Pad?

0

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus er på vej ind på tabletmarkedet. Måske er navnet OnePlus Pad.

OnePlus logo
OnePlus arbejder måske på en tablet

OnePlus er på vej med en tablet. Foruden OnePlus er flere af deres ”søsterselskaber” i BBK Electronics også på vej med tablets.

Der har tidligere været rygter om, at Realme kom med en bærbar og en tablet – Realme Pad. Derudover har der også floreret rygter om at Vivo og Oppo gik denne vej.

OnePlus smelter sammen med Oppo

Rygterne har fået nyt liv, da OnePlus har ansøgt varemærke til OnePlus Pad, hvilket antyder, der er noget på vej. Det skriver Android Authority.

Der er ikke mange oplysninger om, hvad en OnePlus Pad vil byde på designmæssigt og ej heller i forhold til specifikationer og funktioner.

Rettighederne til et produkt med navnet OnePlus Pad er dog på plads, skriver GSMArena.com.

Men det tyder i hvert fald så på, at OnePlus vil tilføje en ny produktserie til deres produktlinje, som i skrivende stund byder på smartphones og wearables. På det indiske marked har de også et fladskærms-TV, men det er er altså ikke noget, som vi har set i vores markedsområde.

OnePlus: Oxygen OS er her for at blive

Der er heller ingen oplysninger om, at denne tablet vil blive tilgængelig på vores marked – men ej heller den ikke vil. 

Det er derfor at væbne sig med tålmodighed og se om denne tablet bliver en realitet og om OnePlus sender den ud på specifikke markeder eller mere generelt. Vi holder øje med udviklingen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet IDC er det Apple og Samsung, som sidder på tabletmarkedet. Her havde de i første kvartal 2021 hver især henholdsvis 31,7 og 20,0 procent. Derfor er der plads til nye producenter, da de øvrige producenter havde under 10 procent af markedet hver. Du kan se mere i denne artikel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer