Er OnePlus på vej med en tablet – OnePlus Pad?

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus er på vej ind på tabletmarkedet. Måske er navnet OnePlus Pad.

OnePlus logo
OnePlus arbejder måske på en tablet

OnePlus er på vej med en tablet. Foruden OnePlus er flere af deres ”søsterselskaber” i BBK Electronics også på vej med tablets.

Der har tidligere været rygter om, at Realme kom med en bærbar og en tablet – Realme Pad. Derudover har der også floreret rygter om at Vivo og Oppo gik denne vej.

OnePlus smelter sammen med Oppo

Rygterne har fået nyt liv, da OnePlus har ansøgt varemærke til OnePlus Pad, hvilket antyder, der er noget på vej. Det skriver Android Authority.

Der er ikke mange oplysninger om, hvad en OnePlus Pad vil byde på designmæssigt og ej heller i forhold til specifikationer og funktioner.

Rettighederne til et produkt med navnet OnePlus Pad er dog på plads, skriver GSMArena.com.

Men det tyder i hvert fald så på, at OnePlus vil tilføje en ny produktserie til deres produktlinje, som i skrivende stund byder på smartphones og wearables. På det indiske marked har de også et fladskærms-TV, men det er er altså ikke noget, som vi har set i vores markedsområde.

OnePlus: Oxygen OS er her for at blive

Der er heller ingen oplysninger om, at denne tablet vil blive tilgængelig på vores marked – men ej heller den ikke vil. 

Det er derfor at væbne sig med tålmodighed og se om denne tablet bliver en realitet og om OnePlus sender den ud på specifikke markeder eller mere generelt. Vi holder øje med udviklingen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet IDC er det Apple og Samsung, som sidder på tabletmarkedet. Her havde de i første kvartal 2021 hver især henholdsvis 31,7 og 20,0 procent. Derfor er der plads til nye producenter, da de øvrige producenter havde under 10 procent af markedet hver. Du kan se mere i denne artikel.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram