Er OnePlus på vej med en tablet – OnePlus Pad?

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus er på vej ind på tabletmarkedet. Måske er navnet OnePlus Pad.

OnePlus logo
OnePlus arbejder måske på en tablet

OnePlus er på vej med en tablet. Foruden OnePlus er flere af deres ”søsterselskaber” i BBK Electronics også på vej med tablets.

Der har tidligere været rygter om, at Realme kom med en bærbar og en tablet – Realme Pad. Derudover har der også floreret rygter om at Vivo og Oppo gik denne vej.

OnePlus smelter sammen med Oppo

Rygterne har fået nyt liv, da OnePlus har ansøgt varemærke til OnePlus Pad, hvilket antyder, der er noget på vej. Det skriver Android Authority.

Der er ikke mange oplysninger om, hvad en OnePlus Pad vil byde på designmæssigt og ej heller i forhold til specifikationer og funktioner.

Rettighederne til et produkt med navnet OnePlus Pad er dog på plads, skriver GSMArena.com.

Men det tyder i hvert fald så på, at OnePlus vil tilføje en ny produktserie til deres produktlinje, som i skrivende stund byder på smartphones og wearables. På det indiske marked har de også et fladskærms-TV, men det er er altså ikke noget, som vi har set i vores markedsområde.

OnePlus: Oxygen OS er her for at blive

Der er heller ingen oplysninger om, at denne tablet vil blive tilgængelig på vores marked – men ej heller den ikke vil. 

Det er derfor at væbne sig med tålmodighed og se om denne tablet bliver en realitet og om OnePlus sender den ud på specifikke markeder eller mere generelt. Vi holder øje med udviklingen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet IDC er det Apple og Samsung, som sidder på tabletmarkedet. Her havde de i første kvartal 2021 hver især henholdsvis 31,7 og 20,0 procent. Derfor er der plads til nye producenter, da de øvrige producenter havde under 10 procent af markedet hver. Du kan se mere i denne artikel.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus har lanceret OnePlus 12
(mere…)
OnePlus 12 lanceres globalt i januar

OnePlus er nu officiel på det kinesiske marked. Dansk lancering sker i slutningen af januar 2024.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram