Er OnePlus på vej med en tablet – OnePlus Pad?

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus er på vej ind på tabletmarkedet. Måske er navnet OnePlus Pad.

OnePlus logo
OnePlus arbejder måske på en tablet

OnePlus er på vej med en tablet. Foruden OnePlus er flere af deres ”søsterselskaber” i BBK Electronics også på vej med tablets.

Der har tidligere været rygter om, at Realme kom med en bærbar og en tablet – Realme Pad. Derudover har der også floreret rygter om at Vivo og Oppo gik denne vej.

OnePlus smelter sammen med Oppo

Rygterne har fået nyt liv, da OnePlus har ansøgt varemærke til OnePlus Pad, hvilket antyder, der er noget på vej. Det skriver Android Authority.

Der er ikke mange oplysninger om, hvad en OnePlus Pad vil byde på designmæssigt og ej heller i forhold til specifikationer og funktioner.

Rettighederne til et produkt med navnet OnePlus Pad er dog på plads, skriver GSMArena.com.

Men det tyder i hvert fald så på, at OnePlus vil tilføje en ny produktserie til deres produktlinje, som i skrivende stund byder på smartphones og wearables. På det indiske marked har de også et fladskærms-TV, men det er er altså ikke noget, som vi har set i vores markedsområde.

OnePlus: Oxygen OS er her for at blive

Der er heller ingen oplysninger om, at denne tablet vil blive tilgængelig på vores marked – men ej heller den ikke vil. 

Det er derfor at væbne sig med tålmodighed og se om denne tablet bliver en realitet og om OnePlus sender den ud på specifikke markeder eller mere generelt. Vi holder øje med udviklingen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet IDC er det Apple og Samsung, som sidder på tabletmarkedet. Her havde de i første kvartal 2021 hver især henholdsvis 31,7 og 20,0 procent. Derfor er der plads til nye producenter, da de øvrige producenter havde under 10 procent af markedet hver. Du kan se mere i denne artikel.

Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram