OnePlus Nord 3 får måske 150 watts opladning

Rygterne svirrer omkring den kommende OnePlus Nord 3. Det lyder ret spændende. 120 Hz opdateringshastighed, 150 watts opladning og 12 GB RAM, forlyder det.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G er en rigtig god telefon, derfor er forventningerne også store til OnePLus Nord 3, som måske kommer med 150 watts opladning. (Foto: OnePlus)

OnePlus har haft stor succes med deres Nord-modeller – og her på MereMobil.dk har vi også været rigtigt glade for OnePlus Nord og OnePlus Nord 2.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2 5G | derfor er den et stærkt køb

Rygterne svirrer allerede nu om efterfølgeren, der ventes at få navnet OnePlus Nord 3.

De to tidligere modeller har været lanceret i henholdsvis sommeren 2020 og sommeren 2021. Derfor satser vi på, at OnePlus Nord 3 er klar i sommeren 2022.

Op til 12 GB RAM

Holder rygterne stik, kan vi glæde os til MediaTek Dimensity 8100 processor og måske hele 12 GB RAM. Der kan dog være flere varianter.

Dernæst ventes det, at skærmen er en 6,7 tommer AMOLED skærm med Full HD+ opløsning (1080 x 2412 pixels) og med 120 Hz opdateringshastighed.

Frontkameraet vil formentlig være på 16 megapixels, mens kameraet på bagsiden vil være et triplekamera, hvor hovedsensoren er en 50 megapixels Sony IMX766-sensor. Derudover vil der være en 8 megapixels sensor, der formentlig er ultravidvinkel, mens den forventeligt også får en 2 megapixels formentlig monochrome som OnePlus Nord 2.

Der gøttes på, at batteriet er på 4.500 mAh og at det understøtter hele 150 watts opladning. Den kommer også med fingeraftrykslæser i skærmen. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Ny OnePlus oplader på et kvarter og holder strøm hele dagen

Sidste uge afslørede en 3C-certifisering en enhed med 160 watts opladning. Det er uvist om der er tale om OnePlus Nord 3 eller det er en anden model, som det hentyder til.

OnePlus har ikke bekræftet rygterne.

Mere til historien

Det ventes, at vi inden længe får lanceret OnePlus 10 Pro på vores marked. Den kom på det kinesiske marked tilbage i januar 2022, men en bredere lancering lader vente på sig.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Apple fjerner nøglefunktion på nye iPhones

En af de velkendte iPhone-funktioner forsvinder angiveligt på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram