OnePlus Nord 3 får måske 150 watts opladning

Rygterne svirrer omkring den kommende OnePlus Nord 3. Det lyder ret spændende. 120 Hz opdateringshastighed, 150 watts opladning og 12 GB RAM, forlyder det.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G er en rigtig god telefon, derfor er forventningerne også store til OnePLus Nord 3, som måske kommer med 150 watts opladning. (Foto: OnePlus)

OnePlus har haft stor succes med deres Nord-modeller – og her på MereMobil.dk har vi også været rigtigt glade for OnePlus Nord og OnePlus Nord 2.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2 5G | derfor er den et stærkt køb

Rygterne svirrer allerede nu om efterfølgeren, der ventes at få navnet OnePlus Nord 3.

De to tidligere modeller har været lanceret i henholdsvis sommeren 2020 og sommeren 2021. Derfor satser vi på, at OnePlus Nord 3 er klar i sommeren 2022.

Op til 12 GB RAM

Holder rygterne stik, kan vi glæde os til MediaTek Dimensity 8100 processor og måske hele 12 GB RAM. Der kan dog være flere varianter.

Dernæst ventes det, at skærmen er en 6,7 tommer AMOLED skærm med Full HD+ opløsning (1080 x 2412 pixels) og med 120 Hz opdateringshastighed.

Frontkameraet vil formentlig være på 16 megapixels, mens kameraet på bagsiden vil være et triplekamera, hvor hovedsensoren er en 50 megapixels Sony IMX766-sensor. Derudover vil der være en 8 megapixels sensor, der formentlig er ultravidvinkel, mens den forventeligt også får en 2 megapixels formentlig monochrome som OnePlus Nord 2.

Der gøttes på, at batteriet er på 4.500 mAh og at det understøtter hele 150 watts opladning. Den kommer også med fingeraftrykslæser i skærmen. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Ny OnePlus oplader på et kvarter og holder strøm hele dagen

Sidste uge afslørede en 3C-certifisering en enhed med 160 watts opladning. Det er uvist om der er tale om OnePlus Nord 3 eller det er en anden model, som det hentyder til.

OnePlus har ikke bekræftet rygterne.

Mere til historien

Det ventes, at vi inden længe får lanceret OnePlus 10 Pro på vores marked. Den kom på det kinesiske marked tilbage i januar 2022, men en bredere lancering lader vente på sig.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram