OnePlus Nord 3 får måske 150 watts opladning

Rygterne svirrer omkring den kommende OnePlus Nord 3. Det lyder ret spændende. 120 Hz opdateringshastighed, 150 watts opladning og 12 GB RAM, forlyder det.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G er en rigtig god telefon, derfor er forventningerne også store til OnePLus Nord 3, som måske kommer med 150 watts opladning. (Foto: OnePlus)

OnePlus har haft stor succes med deres Nord-modeller – og her på MereMobil.dk har vi også været rigtigt glade for OnePlus Nord og OnePlus Nord 2.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2 5G | derfor er den et stærkt køb

Rygterne svirrer allerede nu om efterfølgeren, der ventes at få navnet OnePlus Nord 3.

De to tidligere modeller har været lanceret i henholdsvis sommeren 2020 og sommeren 2021. Derfor satser vi på, at OnePlus Nord 3 er klar i sommeren 2022.

Op til 12 GB RAM

Holder rygterne stik, kan vi glæde os til MediaTek Dimensity 8100 processor og måske hele 12 GB RAM. Der kan dog være flere varianter.

Dernæst ventes det, at skærmen er en 6,7 tommer AMOLED skærm med Full HD+ opløsning (1080 x 2412 pixels) og med 120 Hz opdateringshastighed.

Frontkameraet vil formentlig være på 16 megapixels, mens kameraet på bagsiden vil være et triplekamera, hvor hovedsensoren er en 50 megapixels Sony IMX766-sensor. Derudover vil der være en 8 megapixels sensor, der formentlig er ultravidvinkel, mens den forventeligt også får en 2 megapixels formentlig monochrome som OnePlus Nord 2.

Der gøttes på, at batteriet er på 4.500 mAh og at det understøtter hele 150 watts opladning. Den kommer også med fingeraftrykslæser i skærmen. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Ny OnePlus oplader på et kvarter og holder strøm hele dagen

Sidste uge afslørede en 3C-certifisering en enhed med 160 watts opladning. Det er uvist om der er tale om OnePlus Nord 3 eller det er en anden model, som det hentyder til.

OnePlus har ikke bekræftet rygterne.

Mere til historien

Det ventes, at vi inden længe får lanceret OnePlus 10 Pro på vores marked. Den kom på det kinesiske marked tilbage i januar 2022, men en bredere lancering lader vente på sig.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Apple går all-in på eSIM

RYGTER: Apple dropper det fysiske simkort og satser på eSIM i nogle af de nye iPhones.

Ω
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram