Ny OnePlus oplader på et kvarter og holder strøm hele dagen

15 minutter! Det er, hvad der skal til, for at få strøm nok til en hel dags brug. Det får du, hvis du køber denne nye OnePlus-telefon.

OnePlus Nord CE 2
OnePlus Nord CE 2 har 5G og 90 Hz opdateringshastighed på skærmen (Foto: OnePlus)

Annoncørbetalt indhold

Er du på udkig efter en ny lækker smartphone, der ikke koster spidsen af en jetager? Så er den nye OnePlus Nord CE 2 5G præcis, hvad du leder efter.

OnePlus har siden introduktionen af Nord-serien cementeret, at man ikke behøver betale en formue for at få en god smartphone, hvilket deres nye OnePlus Nord CE 2 5G er et glimrende eksempel på.

Telefonen er spækket med mange fede funktioner og byder blandt andet på lynhurtig opladning, et intelligent 64 megapixel triplekamera og et ultraslankt design. Telefonen har desuden en 90 Hz AMOLED-skærm, OxygenOS 11 og 5G-understøttelse for blot at nævne nogle af fordelene.

Med en vejledende udsalgspris på kun 2.899 kroner er det svært ikke at blive begejstret for den nye telefon fra OnePlus, der siden 2015 har høstet flotte anmeldelser blandt både medier og forbrugere for deres veldesignede smartphones til priser langt under markedets øvrige topmodeller.

Lynopladning – én dag = 15 minutter

Et af de vigtigste områder i en smartphone er batteriet. Men det er ikke længere nok, at det er stort – Det skal også kunne lades op i en hulens fart.

OnePlus Nord CE 2 5G er helt i front og kan, takket være et avanceret og effektivt 65 watt SuperVOOC-opladningssystem, få strøm til en hel dag på blot 15 minutters opladning. Det er dobbelt så hurtigt som forgængeren, OnePlus Nord CE, og væsentligt hurtigere end mange af de øvrige konkurrenter på markedet.

Batteriet på 4.500 mAh er særligt velegnet til timevis af streaming eller serier, og den ultraskarpe 6,43 tommer FHD+ Fluid AMOLED-skærm med HDR10+ sikrer desuden, at du altid får det bedste billede, hvad enten det er til gaming eller underholdning.

Lækre billeder og video i høj kvalitet

OnePlus Nord CE 2
OnePlus Nord CE 2 kommer med en hovedsensor på 64 megapixels (Foto: OnePlus)

En anden afgørende funktion er kameraet. Her skuffer OnePlus Nord CE 2 5G heller ikke og der er igen tale om en kraftig opgradering i forhold til forgængeren.

Bagsiden af telefonen har af tre kameraer bestående af hovedsensoren på vilde 64 megapixels, et 8 megapixel ultravidvinkelkamera og et 2 megapixel makroobjektiv.

Det betyder, at du kan tage lækre og detaljerede billeder med klare farver – også i omgivelser med lavt lys – og den indbyggede software med kunstig intelligens hjælper dig med at tage de skarpeste og bedste billeder.

Når det kommer til video, øger den nye AI Backlit Video-tilstand kvaliteten, uanset om du filmer i lav eller kraftig belysning. Dual-View Video-funktionen lader dig optage videoer med både front- og bagkameraerne på samme tid. Det giver helt nye muligheder for sjove og kreative hjemmevideoer.

Specifikationer: OnePlus Nord CE 2

 • Skærm: 6.43”, Super AMOLED, Gorilla Glass 5, 90 Hz
 • Processor: MediaTek Dimensity 900 5G
 • RAM: 8 GB
 • Lagerplads: 128 GB
 • Kamera 1: 64 megapixels, f/1.8
 • Kamera 2: 8 megapixels, f/2.2 (ultravidvinkel)
 • Kamera 3: 2 megapixels, f/2.4 (makro)
 • Frontkamera: 16 megapixels, f/2.4
 • Jackstik: Ja
 • Biometri: Fingeraftrykssensor under skærm
 • Batteri: 4.500 mAh, 65 watt hurtigopladning

Slankere end sin forgænger 

OnePlus Nord CE 2
OnePlus Nord CE 2 har en tykkelsen på 7,8 mm. (Foto: OnePlus)

Med sit udgangspunkt i nordisk design er OnePlus Nord CE 2 5G en slank og smuk smartphone, der med sine blot 7,8 mm er den tyndeste OnePlus-smartphone siden den populære 6T-model.

Telefonen fås i to farver. Gray Mirror har en spejllignende finish, der ligner poleret metal, og Bahama Blue har et blødt design med blå og gule farveovergange

Både farver, design og den højt ydende hardware tager sit udgangspunkt i det velkendte OnePlus mantra ”Never Settle,” der udfordrer måden, vi tænker og bruger teknologi på.

Af samme årsag har du i OnePlus Nord CE 2 5G mulighed for at udvide lagerpladsen på telefonen med op til 1 TB via et microSD-kort og kan tilslutte dine elskede kablede høretelefoner via telefonens 3,5 mm jackstik.

På softwarefronten kører OnePlus Nord CE 2 5G med OxygenOS 11.3. Denne vil senere på året blive opgraderet til OxygenOS 12. Akkurat som alle andre OnePlus Nord-produkter vil du med OnePlus Nord CE 2 5G modtage to års Android-opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer.

Du kan købe OnePlus CE 2 5G her.

OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram