Markedet for foldbare telefoner vækstede enormt i 2021

Galaxy Z Flip3 blev den mest solgte foldbare smartphone fra Samsung i 2021, som var året hvor salget af foldbare telefoner for alvor steg.

Samsung Galaxy Z Fold3 - anbefaler
MereMobil.dk anbefaler Samsung Galaxy Z Fold3, der er unik for sin kategori.

Analysefirmaet Omdia har udarbejdet en ny rapport, som viser, at salget af foldbare telefoner steg med mere end 300 procent i 2021. Og Samsung var uden sammenligning den bedst sælgende.

Ny analyse: Markedet for foldbare telefoner får fart på

Samsung har sendt flere forskellige foldbare smartphones på markedet siden 2019, hvor de lancerede Galaxy Fold.

Generelt har de foldbare smartphones været længe om at komme ud til mobilkøberne. Dette har formentlig blandt været de meget høje priser. Siden er telefonerne nemlig kommet længere ned i pris – i hvert fald nogle af modellerne.

Salget af foldbare smartphones voksede i 2021 med hele 309 procent i forhold til i 2020. Målt i enheder blev der solgt 9 millioner eksemplarer af de forskellige foldbare enheder.

I andet halvår 2021 blev der solgt 8 millioner eksemplarer. Det var her, at Samsung lancerede Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3, der også er den mest solgte foldbare telefon.

Salget af foldbare Samsung-telefoner er steget voldsomt

Ifølge Omdia er der solgt 4,6 millioner eksemplarer af Galaxy Z Flip 3, mens den andenmest solgte er Galaxy Z Fold 3 med 2,5 millioner eksemplarer. Huawei oplyses, at være den anden største producent af foldbare telefoner med et salg på 900.000 eksemplarer i år. Det skriver Android Authority.

Omdia mener også, at de kinesiske producenter vil begrænse foldbare smartphones til Kina i år, hvilket måske kan begrænse udvalget for andre lande i verden.

På MereMobil.dk har vi været særligt været glade for Galaxy Fold 3, som du kan læse mere om i vores test.

Mere til historien

Det rygtes, at Xiaomi kommer med en Mix Fold 2 i år. Det er uvist om rygterne holder stik. Sidste år lancerede de Mix Fold på det kinesiske marked, men denne har ikke levet op til forventningerne.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram