OnePlus lancerer snart en ny Nord-model 

OnePlus er klar med en ny Nord-model, som vil blive lanceret den 17. februar 2022. Læs hvad vi ved om OnePlus Nord 2 CE her.

OnePlus teaser for Nord CE 2 5G, der præsenteres den 17. februar 2022 (Kilde: OnePlus Twitter)
OnePlus teaser for Nord CE 2 5G, der præsenteres den 17. februar 2022 (Kilde: OnePlus Twitter)

OnePlus har bekræftet, at de er på vej med en ny Nord-model. Helt præcis vil den blive afsløret den 17. februar 2022 klokken 14.30. Telefonen får navnet OnePlus Nord CE 2 5G. 

OnePlus på vej med Nord 2 CE – specifikationerne ude

Det er en 5G-telefon og prisen ventes at være ”prisbillig”.

Der er dog på nuværende tidspunkt ingen oplysninger omkring dansk pris. Men det ventes, at den får en pris på omkring 317-370 dollars formentlig afhængig af hukommelsesstørrelse m.m. Det skriver Android Authority.

OnePlus Nord CE 2 kommer med 65 Watt hurtigopladning, 3.5 mm. jackstik og plads til MicroSD-kort (op til 1 TB).

Hvad koster OnePlus Nord CE 2?

Forgængeren, OnePlus Nord CE, kostede 2.699 kroner. Tager vi de 317 dollars og lægger moms og afgifter til, lander prisen på OePlus Nord CE 2 omkring 2.700 kroner. Det er naturligvis bare et gæt og ikke bekræftet.

Specifikationerne er ikke afsløret endnu, men rygterne går på en MediaTek Dimensity 900 5G processor, 6.4 tommer OLED-skærm med 90 Hz opdateringshastighed og der er forskellige meldinger om kameraet. 

4 grunde til at OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 2 5G er „killers”

Måske kommer der varianter med mellem 6 GB og 12 GB RAM, samt 128 til 256 GB intern hukommelse. Batteriet vil formentlig være på 4.500 mAh og understøtte 65 watts hurtigopladning.

Det tyder ikke på, at OnePlus Nord CE 2 5G vil komme på alle markeder, men derimod kun nogle udvalgte. OnePlus Nord CE 2 bliver dog tilgængelig på det danske marked, bekræfter OnePlus overfor MereMobil.dk.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er ny og relevant information om telefonen.

Mere til historien

Da OnePlus Nord CE 5G kom på markedet, da skrev MereMobil.dk i anmeldelsen, at den var ”for sent ude”, med det mente vi at der var andre alternativer på markedet, der matchede og var billigere. 

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram