OnePlus på vej med Nord 2 CE – specifikationerne ude

1

KORT NYT: Rygterne svirrer om ny OnePlus-telefon og en række af specifikationerne er nu lækket.

OnePlus Nord CE
OnePlus Nord CE er forgængeren til den måske kommende Nord 2 CE. (Foto: OnePlus)

Det ser ikke ud til, at OnePlus Nord 2 CE kommer med store forbedringer i forhold dens forgænger. I hvert fald ikke hvis de specifikationer, som er lækket, holder stik.

OnePlus 10 Pro er måske klar lige efter nytår

OnePlus Nord 2 CE ventes at komme med MediaTek Dimensity 900 processoren, 5G og 90 Hz skærmopdateringshastighed samt 65 watts hurtig opladning. Det skriver Android Central.

OnePlus lancerede tidligere i år OnePlus Nord CE, som er en skrabet variant af OnePlus Nord. Her på redaktionen var vi ikke særligt vilde med OnePlus Nord CE. Læs anmeldelsen her.

Nord 2 CE har kodenavnet ”Ivan”. 

Foruden processoren, så ventes det telefonen kommer med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Skærmen vil angiveligt være en 6,4 tommer AMOLED-skærm med FHD+ opløsning og en opdateringshastighed på 90 Hz. 

Ifølge Android Authority vil batteriet være på 4.500 mAh. Og kameraet vil have en hovedsensor på 64 megapixels, mens der også vil være en 8 megapixels ultravidvinkel sensor og 2 megapixels makrosensor. Frontkameraet byder på en 16 megapixels sensor.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2 5G | et stærkt køb

Det ventes, at OnePlus Nord 2 CE bliver lanceret på markedet i Indien i midten af februar. 

Mere til historien

Der har tidligere været rygter om en OnePlus Nord N20 5G. Om det er OnePlus Nord 2 CE, der har været tale om eller begge modeller vil blive lanceret, ja det er uvist. Vi må afvente, at OnePlus melder noget officielt ud.

Læs også:
4 grunde til at OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 2 5G er „killers”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer