Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

Lenovos nyeste bud på en gamertelefon, bliver en stor sag med en skærm på 6,92 tommer (Foto: Lenovo)

Den næste gamertelefon fra Lenovo kommer til at hedde Legion Y90 og firmaet har i dag afsløret lanceringsdatoen, skriver GSMArena.

Begivenheden finder sted den 28. februar 2022, hvor vi ikke bare får den nye telefon at se, men også en gamertablet der vil blive en del af Legion porteføljen.

Legion Y90 er en efterfølger til Lenovo Legion 2 Pro og vil forsætte med de samme imponerende funktioner og specifikationer. Som den store 6,92 tommer AMOLED skærm, selfiekamera der skyder ud fra siden og det nyeste Qualcomm chipset, der i år er Snapdragon 8 Gen 1.

Den 177 x 78.1 x 10.9 mm. store og 252 gram tunge telefon forventes at komme i fire forskellige konfigurationer, med henholdsvis 128 GB og 8 GB RAM, 128 GB og 10 GB RAM, 256 GB og 12 GB RAM, 512 GB og 18 GB RAM.

Telefonen kommer til at understøtte 68 watt hurtigopladning og vil kunne oplade det 5.600 mAh store batteri op på 36 minutter.

Tablet med 8,8″ skærm og 120 Hz

Det er ikke meget der er kommet ud omkring den kommende Lenovo Legion Y700 tablet, udover de mest gængse specifikationer og lidt billeder (Foto: Weibo)

Den føromtalte Legion Y700 tablet ved vi ikke meget om. Det er dog bekræftet at den får en 8,8 tommer stor 120 Hz skærm, Snapdragon 870 chipset og et batteri på 6.550 mAh der understøtter 45 watrt hurtigopladning.

Der er i skrivende stund næsten to uger til lanceringen, men vi væbner os med tålmodighed og ser frem til at se hvad Lenovo har at vise frem.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Er du til gamertelefoner, men ikke har tålmodighed til at vente på at se hvad Lenovo disker op med, skal du tage et kig Asus Rog Phone 5s. Her er må du nøjes med sidste års Snapdragon 888+ og en lidt mindre skærm. Til gengæld får du større batteri og den kan købes nu.

Microsoft Flight Simulator 2024 er annonceret

Et nyt Flight Simulator spil er blevet annonceret af Microsoft.

(mere…)
Kommer der alligevel ikke 8K på PlayStation 5?

Måske har du bemærket 8K-logoet på æsken til PlayStation 5, men vidste du, at PS5 faktisk ikke understøtter 8K?

(mere…)
Grand Theft Auto VI kommer i foråret 2025

Rockstar Games bekræfter, at deres længe ventede spil, Grand Theft Auto VI, kommer i foråret 2025.

(mere…)
Spil retro PlayStation-spil på din iPhone

Der findes et vælg af nye emulatorer til iPhone, som gør, at man kan spille retrospil fra PlayStation 1 på telefonen.

(mere…)
Nintendo melder ud om Nintendo Switch 2

Mange venter spændt på den kommende Nintendo Switch 2. Nu er der nyt i sagen fra Nintendo selv.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram