HBO vækster flot og slår egne forventninger

1

Selvom HBO har vækstet flot i 2021, er der fortsat langt op til konkurrenter som Disney+ og Netflix.

HBO Max er klar til dansk lancering tirsdag den 26. oktober 2021 (Foto: HBO)
HBO Max er klar til dansk lancering tirsdag den 26. oktober 2021 (Foto: HBO)

HBO Max er kommet godt fra start, lyder det fra selskabet selv. 

I 2021 blev HBO Nordic endeligt til HBO Max på det danske marked. Og tjenesten er kommet godt fra start og slår deres egne forventninger. Det skriver The Verge.

HBO Max: Mere indhold og lavere pris

De nyeste tal fra HBO viser, at der er 73,8 millioner abonnenter samlet på HBO og HBO Max. Det er ikke udspecificeret, hvor mange kunder der er på HBO og hvor mange der er på HBO Max.

I Danmark har vi ikke HBO, men HBO Max (tidligere HBO Nordic). Forskellen er, at HBO er kabel, mens HBO Max er streaming.

Stigning på 12,8 mio. abonnenter

Samlet har HBO oplevet en stigning i 2021 på omkring 12,8 millioner abonenter, da de kom ud af 2020 med 61 millioner kunder.

Sammenlignes HBO Max med konkurrenterne Disney og Netflix, så er der dog et stykke vej endnu.

Disney har meldt ud, at de i oktober 2021 rundede 118,1 millioner betalende Disney+ abonnenter. Ved udgangen af 2020 havde Disney+ 73,7 millioner kunder. Så her er stigningen altså endnu større end ved HBO Max.

Disney+ skuffer i tredje kvartal

Det er spændende, hvordan det går fremadrettet med HBO Max. I Danmark havde vi indtil oktober HBO Nordic, men med lanceringen af HBO Max, kom der langt mere indhold uden

HBO Max åbner i Danmark med halv pris

Der er dog ingen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Måske vi i fremtiden vil få adgang til endnu flere streamingtjenester pr. husstand end vi har i dag. 

Mere til historien

Det ventes, at mange i fremtiden vil skifte streamingtjenester mere og oftere, samt flytte rundt alt efter, hvilket indhold de skal se – og hvornår.

Læs også:
Netflix ændrer opgørelse for toplister

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer