Gorilla Glass Victus+ på alle Galaxy S22-modellerne

Det nyeste rygte om Samsung Galaxy S22-serien lyder, at alle modellerne får det stærke Gorilla Glass Victus+.

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen
Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen afsløret før lancering af EvLeaks(Foto: Samsung / Evleaks)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra var det første flagskib med Cornings Gorilla Glass Victus, der nu var endnu stærkere end ”Gorilla Glass”. Siden er det benyttet på en række topmodeller fra de forskellige producenter.

Nu skulle næste generation være klar, der angiveligt får navnet Gorilla Glass Victus+ og Galaxy S22-serien skulle være først med dette. I hvert fald hvis Twitter-brugeren Ice Universe har ret. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Samsung opdaterer gammel topmodel til Android 12

Det vides i skrivende stund ikke om det gælder både for- og bagside – eller kun forsiden (altså skærmen). Der har været rygter om, at Galaxy S22-serien ville få en glasbagside. Men dette er ikke bekræftet – og ellers kunne det være, at det blev en ældre variant af Gorilla Glass.

Sidste års topmodel, Galaxy S21 Ultra, har Gorilla Glass Victus på både for- og bagside, mens Galaxy S21 og Galaxy S21+ har en plastikbagside.

Galaxy S21 Ultra blev desuden kåret til ”Årets Mobil 2021” på MereMobil.dk.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – ikke vild nok

Samsung har ikke bekræftet de mange rygter, men vi skal formentlig ikke have tålmodighed så længe endnu. Det ventes, at Samsung afslører Galaxy S22-serien for offentligheden i løbet af februar, hvor særligt den 8. februar 2022 er nævnt, men også 9. februar har været omtalt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Galaxy S22’erne rammes måske af prisstigning

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Rygterne svirrer også om nye tablets fra Samsung, der formentlig vil blive præsenteret ved samme Unpacked event eller også ved Mobile World Congress 2022, som finder sted i slutningen af februar og starten af marts 2022.

Læs også:
Samsung Galaxy S21 FE – alle detaljerne

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram