Samsung på vej med nye tablet – Galaxy Tab S8-serie

Nye tablets er angiveligt på vej fra Samsung. For første gang ligner det, at Samsungs tablet-serie vil bestå af tre modeller.

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ & S8 Ultra
Samsung Galaxy Tab S8, S8+ & S8 Ultra (Foto: WinFuture.de)

Rygterne svirrer om, at Samsung er på vej med en ny tablet til deres line-up – måske endda tre modeller. Helt præcis går rygterne på en Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus og Galaxy Tab S8 Ultra. Det skriver The Verge.

Galaxy Tab S7-serien bestod kun af to modeller, Tab S7 and Tab S7 Plus.

Dermed kan det blive første gang, at de får en ”Ultra”-model i tabletserien. Det skriver WinFuture.

Ultra-modellen vil, ifølge WinFuture, komme med en 14,6 tommer Super AMOLED skærm med 2960 x 1848 pixels opløsning med en opdateringshastighed på op til 120 Hz. Derudover tyder det på, at den vil have en notch, hvor der er to 12 megapixels kameraer.

Den vil komme i varianter på op til 16 GB RAM og 512 GB intern hukommelse og et 11.200 mAh batteri.

Galaxy Tab S8 Plus er lidt mindre, hvor det ventes, at skærmen vil være 12,7 tommer. Opløsningen er på 2800 x 1752 pixels. Her er batteriet formentlig 10.090 mAh.

Basic-modellen, Galaxy Tab S8, ventes at få en 11 tommer LTPS TFT-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels og 8.000 mAh batteri. Både Galaxy Tab S8 og Galaxy Tab S8 Plus kommer med mindre hukommelsesvarianter end Ultra-modellen. Det ventes derfor, at de vil komme i varianter med op til 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Fælles for modellerne…

Fælles for alle tre modeller er, at de kommer med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 porcessor og Adreno 730 GPU. Ligesom alle modellerne også har dualkamera på bagsiden med 13 megapixels sensor og 6 megapixels ultra vidvinkel sensor.

Bortset fra Ultra-modellen, som har to frontkameraer, har de andre modeller ét med 12 megapixels. Alle understøtter S-Pen og har fingeraftrykslæser i skærmen, 5G og quad-højttalere, der understøtter Dolby Atmos.

Indtil videre er der ingen bekræftede informationer for nogle af modellerne. Det er derfor blot rygter og spekulationer. Men det kunne være interessant med tre tablets, så der er flere alternativer til iPad, som sidder på tablet-markedet.

Det er derfor også uvist, om vi skal forvente alle modellerne på det danske marked, hvis altså rygterne holder stik.

Får WinFuture ret, skal vi nok ikke væbne os med tålmodighed længe endnu. De forventer, at Samsung enten præsentere de nye tablets til Unpacked event den 8. februar eller til Mobile World Congress 2022. 

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det ventes også, at modellerne kommer i varianter med mobildata og WiFi-only. Ligesom tidligere modeller er gjort. 

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram