Galaxy S22’erne rammes måske af prisstigning

Samsung er på vej med nye topmodeller, der måske præsenteres i februar. Nye rygter forlyder, at de rammes af en prisstigninger.

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen
Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen på lækkede billeder fra EvLeaks (Foto: Samsung / Evleaks)

Inden længe ventes det, at Samsung præsenterer den kommende Galaxy S22-serie. De nye rygter går på, at modellerne formentlig kan få en prisstigning.

Det skulle være den globale chipmangel, der er skyld i prisstigningen. Der har været rygter om, at de nye modeller skulle stige 100 dollars i forhold til Galaxy S21-modellerne.

Samsung Galaxy S22 Ultra er en Galaxy Note

Rygterne svirrer også om, at Exynos 2200 processoren ikke kommer i nogen af Galaxy S22-modellerne, men de i stedet alle kommer med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren. Dette er dog ikke bekræftet.

Det ville bestemt være interessant, hvis vi på vores marked fik Galaxy S22’erne med Snapdragon-processor. Tidligere har det været meldt ud, at det var varianten med Qualcomm processoren, som var bedst.

Samsung har indtil videre ikke meldt noget ud om, hvad du kan forvente eller ikke forvente af de kommende Galaxy S22-modeller.

Det ventes, at de vil blive præsenteret for offentligheden den 8. februar 2022. Samsung har i skrivende stund ikke sendt de officielle invitationer ud. 

Samsung Galaxy S22 kommer i februar

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Eftersom chipmangel er global, så kan det også være, at andre producenter vil sætte priserne op i 2022. 

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram