Galaxy S22’erne rammes måske af prisstigning

Samsung er på vej med nye topmodeller, der måske præsenteres i februar. Nye rygter forlyder, at de rammes af en prisstigninger.

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen
Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen på lækkede billeder fra EvLeaks (Foto: Samsung / Evleaks)

Inden længe ventes det, at Samsung præsenterer den kommende Galaxy S22-serie. De nye rygter går på, at modellerne formentlig kan få en prisstigning.

Det skulle være den globale chipmangel, der er skyld i prisstigningen. Der har været rygter om, at de nye modeller skulle stige 100 dollars i forhold til Galaxy S21-modellerne.

Samsung Galaxy S22 Ultra er en Galaxy Note

Rygterne svirrer også om, at Exynos 2200 processoren ikke kommer i nogen af Galaxy S22-modellerne, men de i stedet alle kommer med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processoren. Dette er dog ikke bekræftet.

Det ville bestemt være interessant, hvis vi på vores marked fik Galaxy S22’erne med Snapdragon-processor. Tidligere har det været meldt ud, at det var varianten med Qualcomm processoren, som var bedst.

Samsung har indtil videre ikke meldt noget ud om, hvad du kan forvente eller ikke forvente af de kommende Galaxy S22-modeller.

Det ventes, at de vil blive præsenteret for offentligheden den 8. februar 2022. Samsung har i skrivende stund ikke sendt de officielle invitationer ud. 

Samsung Galaxy S22 kommer i februar

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Eftersom chipmangel er global, så kan det også være, at andre producenter vil sætte priserne op i 2022. 

Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram