Apple stopper med sikkerhedsopdateringer til iOS 14

Apple ville fortsætte med, at udsende sikkerhedsopdateringer til de brugere, som ønskede at blive på iOS 14, men nu stopper opdateringerne.

Siri på iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
Siri på iPhone 11 Pro med iOS 14 beta (Foto: MereMobil.dk)

Da Apple udsendte iOS 15, meddelte de også, at brugerne kunne blive på iOS 14, men fortsat kunne modtage sikkerhedsopdateringer. Nu viser det sig så, at det blot var en midlertidig løsning. Det skriver MacRumors.

Helt præcis skrev Apple dengang:

-“You can update to the latest version of iOS 15 as soon as it's released for the latest features and most complete set of security updates. Or continue on iOS 14 and still get important security updates until you're ready to upgrade to the next major version,” lød det endvidere fra Apple dengang.

iPhone var mest populær i 4. kvartal

Nu skal man dog være klar til iOS 15– eller også klar på ikke at få sikkerhedsopdateringer.

Apple har nemlig i midten af januar meldt ud, at de stoppede med at udsende sikkerhedsopdateringer til iOS 14. De opfordrer i stedet de, som fortsat har iOS 14, til at opdatere til iOS 15.

Da udmeldingen kom, forlød det ikke, at løsningen var midlertidig. Nu har Apple oplyst til Ars Technica, at det hele tiden har været ment som en midlertidig løsning. Det er altså derfor ikke en fejl, at der ikke kommer flere sikkerhedsopdateringer til iOS 14.

Apples udmelding om, at det var midlertidigt var ikke meldt klart ud. Det var dog meldt ud, at iOS 14 ville være tilgængelig “for a period of time”. Så her er det selvfølgelig en gradbøjning af, hvor længe det er.

Sikkert er det dog, at den seneste sikkerhedsopdatering til iOS 14 hedder iOS 14.8.1 og blev frigivet i oktober måned.

Apple opdaterer fortsat ældre iOS-enheder, hvis der er kritiske rettelser.

Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Mere til historien

Der er ”kun” 72 procent af iOS-enheder fra de seneste fire år, som har opdateret til iOS 15. Det skriver MacRumors. Det er dermed også den laveste opdaterings-rate vi har set sammenlignet med tidligere versioner. Det kan derfor også være grunden til, at Apple nu stopper opdateringerne til iOS 14, som 26 procent fortsat er på.

Læs også:
Ekspert: Alle iPhone 14 får 120 Hz-skærm og 6 GB Ram

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Stor opdatering til danske Pixel telefoner

Pixel 7 og Pixel 7 Pro modtager nu en stor funktionsopdatering – en såkaldt ”Feature Drop”.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram