Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

KORT NYT: Apple har netop udsendt en vigtig sikkerhedsopdatering til gamle iPhones, som ikke kan opdateres til mere end iOS 12. 

iPhone 6 Plus
iiPhone 5S og Phone 6 Plus ses her ved siden af hinanden - nu er en vigtig sikkerhedsopdatering klar til begge telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en opdatering til ældre iPhone og iPads, der indeholder vigtige sikkerhedsoplysninger. Så denne uge har altså foruden iOS 15 og iPadOS 15 også budt på en opdatering til de ældre modeller.

iOS 15 og iPadOS 15 er klar til download

Opdateringen hedder iOS 12.5.5 og indeholder altså sikkerhedsrettelser og forbedringer. De anbefaler alle brugere, som fortsat er på iOS 12 opdaterer til denne opdatering.

Det betyder kort og godt, at opdateringen er klar til: iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPod Touch (6. generation). Dette er de enheder, som Apple har sagt farvel til med iOS 13.

Selvom mange af disse enheder er mange år gamle efterhånden, så har Apple altså fortsat sendt vigtige sikkerhedsopdateringer ud til dem. Sidst der kom en sikkerhedsopdatering, var i juni måned.

Du opdaterer ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Generelt” -> ”Softwareopdateringer”. Husk altid, at tage backup af din enhed inden du opdaterer.

Mere til historien

Apple har først på ugen frigivet iOS 15 og iPadOS 15, men her har de også gjort det muligt for brugerne, at vælge om de ønsker at forblive på iOS 14. Vælger man dette, så kan man, som noget nyt, fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Læs også:
TIP: Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram