Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

KORT NYT: Apple har netop udsendt en vigtig sikkerhedsopdatering til gamle iPhones, som ikke kan opdateres til mere end iOS 12. 

iPhone 6 Plus
iiPhone 5S og Phone 6 Plus ses her ved siden af hinanden – nu er en vigtig sikkerhedsopdatering klar til begge telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en opdatering til ældre iPhone og iPads, der indeholder vigtige sikkerhedsoplysninger. Så denne uge har altså foruden iOS 15 og iPadOS 15 også budt på en opdatering til de ældre modeller.

iOS 15 og iPadOS 15 er klar til download

Opdateringen hedder iOS 12.5.5 og indeholder altså sikkerhedsrettelser og forbedringer. De anbefaler alle brugere, som fortsat er på iOS 12 opdaterer til denne opdatering.

Det betyder kort og godt, at opdateringen er klar til: iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPod Touch (6. generation). Dette er de enheder, som Apple har sagt farvel til med iOS 13.

Selvom mange af disse enheder er mange år gamle efterhånden, så har Apple altså fortsat sendt vigtige sikkerhedsopdateringer ud til dem. Sidst der kom en sikkerhedsopdatering, var i juni måned.

Du opdaterer ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Generelt” -> ”Softwareopdateringer”. Husk altid, at tage backup af din enhed inden du opdaterer.

Mere til historien

Apple har først på ugen frigivet iOS 15 og iPadOS 15, men her har de også gjort det muligt for brugerne, at vælge om de ønsker at forblive på iOS 14. Vælger man dette, så kan man, som noget nyt, fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Læs også:
TIP: Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram