Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

4

KORT NYT: Apple har netop udsendt en vigtig sikkerhedsopdatering til gamle iPhones, som ikke kan opdateres til mere end iOS 12. 

iPhone 6 Plus
iiPhone 5S og Phone 6 Plus ses her ved siden af hinanden – nu er en vigtig sikkerhedsopdatering klar til begge telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en opdatering til ældre iPhone og iPads, der indeholder vigtige sikkerhedsoplysninger. Så denne uge har altså foruden iOS 15 og iPadOS 15 også budt på en opdatering til de ældre modeller.

iOS 15 og iPadOS 15 er klar til download

Opdateringen hedder iOS 12.5.5 og indeholder altså sikkerhedsrettelser og forbedringer. De anbefaler alle brugere, som fortsat er på iOS 12 opdaterer til denne opdatering.

Det betyder kort og godt, at opdateringen er klar til: iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPod Touch (6. generation). Dette er de enheder, som Apple har sagt farvel til med iOS 13.

Selvom mange af disse enheder er mange år gamle efterhånden, så har Apple altså fortsat sendt vigtige sikkerhedsopdateringer ud til dem. Sidst der kom en sikkerhedsopdatering, var i juni måned.

Du opdaterer ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Generelt” -> ”Softwareopdateringer”. Husk altid, at tage backup af din enhed inden du opdaterer.

Mere til historien

Apple har først på ugen frigivet iOS 15 og iPadOS 15, men her har de også gjort det muligt for brugerne, at vælge om de ønsker at forblive på iOS 14. Vælger man dette, så kan man, som noget nyt, fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Læs også:
TIP: Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer