Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

KORT NYT: Apple har netop udsendt en vigtig sikkerhedsopdatering til gamle iPhones, som ikke kan opdateres til mere end iOS 12. 

iPhone 6 Plus
iiPhone 5S og Phone 6 Plus ses her ved siden af hinanden – nu er en vigtig sikkerhedsopdatering klar til begge telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udsendt en opdatering til ældre iPhone og iPads, der indeholder vigtige sikkerhedsoplysninger. Så denne uge har altså foruden iOS 15 og iPadOS 15 også budt på en opdatering til de ældre modeller.

iOS 15 og iPadOS 15 er klar til download

Opdateringen hedder iOS 12.5.5 og indeholder altså sikkerhedsrettelser og forbedringer. De anbefaler alle brugere, som fortsat er på iOS 12 opdaterer til denne opdatering.

Det betyder kort og godt, at opdateringen er klar til: iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPod Touch (6. generation). Dette er de enheder, som Apple har sagt farvel til med iOS 13.

Selvom mange af disse enheder er mange år gamle efterhånden, så har Apple altså fortsat sendt vigtige sikkerhedsopdateringer ud til dem. Sidst der kom en sikkerhedsopdatering, var i juni måned.

Du opdaterer ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Generelt” -> ”Softwareopdateringer”. Husk altid, at tage backup af din enhed inden du opdaterer.

Mere til historien

Apple har først på ugen frigivet iOS 15 og iPadOS 15, men her har de også gjort det muligt for brugerne, at vælge om de ønsker at forblive på iOS 14. Vælger man dette, så kan man, som noget nyt, fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

Læs også:
TIP: Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram