Sådan beholder du iOS 14 – men modtager sikkerhedsopdateringer

1

TIP: Apple har netop udsendt iOS 15, men du kan beholde iOS 14 – og det du kender – samt modtage sikkerhedsopdateringer. Se hvordan her.

Behold iOS 14 på din iPhone
Vil du beholde iOS 14. og ikke opdatere til iOS 15, kan det lade sig gøre (Foto: MereMobil.dk)

Apple har langt om længe frigivet den endelige version af iOS 15, men med den nye opdatering har Apple også givet brugerne muligheden for at beholde iOS 14 og stadigvæk modtage sikkerhedsopdateringer.

iOS 15: De seneste nyheder

Om Apple har gjort dette muligt, fordi nogle brugere er længere tid om at opdatere til nye store versioner er uvist, men det gør det i hvert fald muligt at vente indtil iOS 15 for alvor er afprøvet af mange.

Tiltaget kan også gavne virksomheder, der er afhængige af, at forretnigskritiske apps fungerer. Disse er jo ikke nødvendigvis iOS 15-klar fra begyndelsen.

Apple giver valget mellem to softwareversioner

Hvis du vil beholde iOS 14 skal du slå automatiske opdateringer fra, hvilket giver dig muligheden for at beholde iOS 14.

Dette gør du i ”Indstillinger” -> ”Generelt” -> ”Softwareopdateringer” -> ”Automatiske opdateringer” og så slå dette fra. 

Denne mulighed er faktisk en af de største ændringer, som Apple har foretaget til iOS-platformen i de senere år, da de ellers altid har forsøgt at få brugerne til, at opdatere til den seneste version af styresystemet hurtigst muligt.

Ved at blive ved med at have iOS 14, får du selvfølgelig ikke de nye iOS 15-features. Og er du til alle nyhederne, så er iOS 15 klar til download nu, hvis du har en af de understøttede iPhone-modeller.

OVERBLIK: Disse iPhones kan opdateres til iOS 15

Du kan slå automatiske opdateringer og downloads af nye softwareopdateringer fra, så kan du blive på iOS 14 (Foto: MereMobil.dk)
Du kan slå automatiske opdateringer og downloads af nye softwareopdateringer fra, så kan du blive på iOS 14 (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Apple har salgsstart på de nye iPhone 13-modeller fredag den 24. september 2021. Det betyder også at flere af de nuværende modeller er faldet i pris allerede nu.

Læs også:
iPhone 13 – nye telefoner, iPads og Apple Watch i kort form

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer