Samsung: Så længe vil chipmanglen vare

0

Chipmanglen der har ramt hele verden og en masse brancher. Samsung fortæller nu, hvor længe de tror krisen vil vare.

Samsung Galaxy S21 FE 5G er afsløret på det, som ligner et officielt pressefoto (Foto: Androidheadlines)
Samsung Galaxy S21 FE 5G er afsløret på det, som ligner et officielt pressefoto. Men lanceringen af den skulle altså være forsinket grundet den store chipmangel. (Foto: Androidheadlines)

Den globale chipmangel har påvirket alle tech-virksomheder på verdensplan og det er uanset hvilke produkter man tænker på. 

Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler

Nu forlyder det, at Samsung skulle have sagt, at den chipmangel, som har ramt hele verden, vil vare til andet halvår 2022. Det betyder dermed, at de mener, at den vil vare et års tid endnu. Det skriver The Elec.

Det skulle særligt være chipsæts og RF-chips, som vil være mangelvarer.

TM Roh, mobilchef i Samsung, skulle have drøftet det med repræsentanter fra mere end 30 partnere og leverandører for en måneds tid siden (red. 10. november 2021).

Samsung vil fordoble lageret

Det ser dog ud til, at den sydkoreanske producent tager flere skridt for at afbøde manglen på chips. Samsung skulle angiveligt presse på for årlige kontrakter med chip-producenter, så de den vej rundt kan sikre produktionskapaciteten.

Derudover hævdes det også, at Samsung vil øge deres eget lager, så der er til fire ugers produktion mod normalt til to uger. Det er dermed en fordobling af eget lager. Det skriver Android Authority.

Chipmanglen har hos Samsung vist sig ved, at Galaxy S21 FE bliver forsinket. Der har også været udfordringer for Galaxy A52 5G og Galaxy A72. Om flere andre lanceringer og produkter har været ramt, det er uvist. 

Samsung Galaxy A52 og A72 er prisrigtige smartphones

Mere til historien

Har du en Samsung Galaxy S21-model, så kan du faktisk gøre den til en lille computer med Samsung Dex.

Læs også:
Samsung Galaxy A52 5G kan du trygt købe | videoanmeldelse

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer