Apple har planer om at designe flere chips

0

Apples M1-chip har fået meget ros. Nu forlyder det, at Apple har planer om at designe endnu flere af deres egne chips.

iPhone 6 til 2,3 millioner pund
Apple vil designe flere chips i fremtiden, forlyder det

Apple udvikler allerede mange af deres egne komponenter, som de benytter til produktionen af deres egne produkter. 

En af de chips Apple selv producerer er er A-serien, som findes i iPhones og iPads, mens de også har fået meget ros for deres Apple Silicone M1-processor. Nu forlyder det, at Apple i de kommende år vil lancere egne 5G-modems. 

Chipmangel rammer alt fra smart-lyspærer til biler

Ifølge en rapport fra Bloomberg så skulle Apple have et ønske om at designe langt flere komponenter. Det kan også gøre dem mindre afhængige af andre virksomheder, som Broadcom og Skyworks.

I den situation, som hele verden er i, hvor der er chipmangel, vil Apple måske stå stærkere. Det er dog ikke sikkert, at det vil ændre, hvordan de vil stå i en sådan situation. Det skriver MacRumors.

Apple skulle angiveligt være i gang med, at bygge et kontor i Irvine, Californien, der også er tæt på hvor konkurrenterne Broadcom og Skyworks har til huse. Ved at have kontor der vil Apple måske også få nemmere ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft, som måske har erfaring fra lignende stillinger. 

Ny generation af M1-processoren er klar til masseproduktion

Mere til historien 

De seneste chips fra Apple er M1 Pro og M1 Max. Disse findes i den nyeste MacBook Pro serien, som du kan læse anmeldeldelsen af her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer