Specifikationer på kommende Motorola flagskib lækket

0

Der florerer netop nu rygter om Motorolas næste topmodel, som vil blive kaldt Moto Edge X. Måske navnet bliver Edge 30 Ultra. Se specifikationerne.

Motorola Edge 20 og Edge 20 Pro
Motorola Edge 20 og Edge 20 Pro får måske snart en efterfølger i Edge 30 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Vi har tidligere skrevet om en kommende flagskibsmodel fra Motorola, der måske vil få navnet Moto Edge X. Nu er der nye oplysninger.

Moto Edge X er måske Motorolas næste flagskib

Det forlyder nemlig, at Moto Edge X kan blive lanceret globalt under navnet Motorola Edge 30 Ultra i januar. Mens den på det kinesiske marked vil blive kaldt Moto Edge X. Disse oplysninger kommer fra TechnikNews, der også har lækket de fulde specifikationer. Det skriver GSMArena.

Det interne kodenavn er ”Rogue”.

Ifølge TechnikNews kommer mobilen med en 6,67 tommer Full HD+ OLED-skærm med punch-hole. Opdateringshastigheden er på 144 Hz og så har den HDR10+ certificering.

Telefonen vil også komme med Android 12 og måske være den første med denne version – ellers en af de første smartphones på markedet med Android 12 fra salgsæsken.

Xiaomi 12 kommer med 100 watt hurtigopladning

Spændende specifikationer

Motorola Edge 30 Ultra kommer med Qualcomms SM8450 processor, der ventes at blive annonceret som Snapdragon 898.

Den vil komme i to forskellige konfigurationer. Den ene har 8 GB RAM LPDDR5 og 128 GB intern hukommelse eller 12 GB RAM LPDDR5 og 256 GB intern hukommelse. Den vil ikke understøtte microSD-kort. 

Kameraet er et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 50 megapixels, mens den har et 50 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels dybdesensor. Frontkameraet er på 60 megapixels og kan optage video i 4K. 

50 procent på et kvarter

Batteriet vil eftersigende være på 5.000 mAh og den understøtter opladning via kabel på 68 watt. Det forlyder, at den kan oplade 50 procent af batteriet på mindre end 15 minutter og 100 procent på mindre end 35 minutter.

Edge 30 Ultra skulle umiddelbart ikke understøtte trådløs opladning eller reverse charging. Ligesom også 3,5 mm jackstik porten er væk.

Den vil være IP52-certificeret og komme med en dedikeret Google Assistant-knap på det europæiske marked. Den kommer desuden med stereohøjttalere, WLAN 6, Sub-6 5G og Bluetooth 5.2.

Det er uvist, om vi får den lanceret på det danske marked, samt hvad prisen vil være. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring den kommende smartphone. 

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det ventes, at telefonen vil modtage to store opdateringer i dens ”livstid”. 

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer