Samsung stopper produktionen af Galaxy Note

Det er endnu ikke officielt, men det tyder på, at Samsung nu har stoppet produktionen af Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note20 Ultra
Samsung Galaxy Note20 Ultra kan måske være den sidste "Note-model", som vi har set fra Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har ikke meldt noget ud officielt. Men skal vi tro det Ice Universe, så har Samsung altså indstillet produktionen af Galaxy Note-serien. Det skriver Mspoweruser.com.

Der er desuden ikke noget nyt om en erstatning for modellen.

Men grunden til at Galaxy Note-serien altså er stoppet skulle være, at Samsung i stedet vil satse på Galaxy S- og Galaxy Z-serierne. Galaxy S-serierne har de hele tiden satset på, men det tyder altså på, at Galaxy Z-serien skal ud til den bredere offentlighed end tilfældet har været tidligere.

Ny Samsung Galaxy Note droppes måske

S-Pen nu også på andre modeller

Samsung har også i den senere tid gjort det muligt for andre modeller at understøtte S-Pen. Hvorfor Note-serien altså også bliver mindre aktuel. Det var nemlig særligt S-Pen, der gjorde at Galaxy Note skilte sig ud. 

Den første Galaxy Note kom på markedet i 2012 og var med en skærm på 5,3 tommer en af de absolut største telefoner for sin tid.

Galaxy Note-serien blev også ramt af uheld, da Galaxy Note 7-serien gik i brand og derfor var ved at gøre, at Samsung dengang stoppede Note-serien. Det gjorde de dog ikke alligevel.

Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Den seneste Galaxy Note-model er Galaxy Note20 Ultra, der kom på markedet i august 2020.

VIDEO: Se før du køber Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung dropper Galaxy Note i 2021, forlyder det

Er man til S-Pen, så kan man nemlig bruge denne på langt flere Samsung-modeller i dag. Så vælger i stedet for en Note-model i stedet Galaxy S22 Ultra (eksempelvis), så får man altså stadigvæk en kæmpe skærm, samt understøttelse af S-Pen.

Det er dog i skrivende stund blot rygter, da Samsung endnu ikke har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Du kan få et tilbageblik på Galaxy Note 4 fra 2016 i videoen herunder, samt se en noget yngre version af John G. 

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram