Ny Samsung Galaxy Note i droppes måske

Mangel på vitale komponenter kan føre til, at den næste Samsung Galaxy Note-model springes over.

Samsung Galaxy Note20 Ultra
Samsung Galaxy Note20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Fans af Samsung Galaxy Note-serien, som havde set frem til en ny Note efter sommer, skal måske overveje at finde en anden fed telefon at kaste deres kærlighed på.

Samsung overvejer nemlig at droppe introduktionen af en ny Galaxy Note, lyder det fra Bloomberg.

Årsagen er en forventet chipmangel. Ifølge Samsung er der aktuelt en alvorlig ubalance i forsyningskæderne omkring processorer og chipsets til smartphones og andre elektroniske dimser.

Det er Samsungs forventning, at manglen vil blive et problem for forretningen i det kommende kvartal. Det kom frem på det årlige aktionærmøde i Seoul.

Ifølge Bloomberg vil Samsung måske springe den næste Galaxy Note over - om end Samsungs topchef Koh Dong-jin begrundede det med, at Samsung gerne vil strømline sortimentet.

Herfra vil jeg komme med det gode råd til Samsung, at der er mange andre steder at starte, hvis de virkelig VIL ryddet op i sortimentet. Der kunne skæres ned på antallet af A-modeller eller afstikkere fra S-modellerne som Galaxy S20 FE.

Det er ikke første gang Galaxy Note er i skudlinjen. I slutningen af 2020 kom det frem, at Samsung fra 2021 ville lukke ned for Galaxy Note-serien. Måske i lyset af, at der nu kan købes en S Pen til Galaxy S21 Ultra. S Pen er hele omdrejningspunktet for Note-serien.

Uanset hvad bliver det interessant at se, om Samsung hopper en Note-model over. Egentlig vil det give bedre mening end at introducere en ny model, der kun er marginalt anderledes end forgængeren. Mon ikke en topmodel som denne sagtens kunne leve i to sæsoner?

Hvis du er blevet lun på en Note, så tjek her min anmeldelse af Samsung Galaxy Note20 Ultra. I august 2020 kostede den omkring 10.000 kroner. I dag er prisen nede omkring 8.000 kroner for 256 GB-modellen.

Se også videoen herunder.

Mere til historien

Manglen på de såkaldte semiconductors og andre tilsvarende komponenter kan potentielt ramme alt elektronik, der benytter disse - og ikke kun computere, smartphones og tablets.

Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Samsung driller Apple før iPhone 14-lancering

Samsung har gjort det til en tradition, at de inden lanceringen af nye iPhones driller Apple lidt. Se videoen her.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch5 Pro test | bedste smartwatch på Android

TEST: Har du en Android-telefon, er Samsung Galaxy Watch5 Pro det bedste smartwatch, du kan købe.

(mere…)
I dag folder Samsung sig ud

Vi har haft Samsungs innovative foldbare telefoner et stykke tid. Er op til 17.000 for dyrt? Du kan nu finde dem hos en række forhandlere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 test | en klaptelefon der holder

TEST: Samsungs nye klaptelefon er fed, men har nogle mangler. Læs min test af Samsung Galaxy Z Flip4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram