Pokémon Go får besøg af Ed Sheeran

Den populære sanger Ed Sheeran har indgået et samarbejde med Pokémon Go, som helt sikkert byder på noget indhold eller events med den populære sanger.

EdSheeran-pokemon
Ed Sheeran i Pokemon Go (Foto: Niantec)

Niantic, som står bag Pokémon Go, har annonceret deres samarbejde med den grammy-vindende sanger og sangskriver Ed Sheeran i et blogindlæg.

Samarbejdet byder på nogle forskellige ting, hvor Ed Sheeran indgår. Arrangementet starter den 22. november klokken 20.00 dansk tid og løber af frem til den 30. november 2021.

Pokémon Go - hvad blev der af dillen?

Det er langt fra alt omkring samarbejdet, der er afsløret. Men sikkert er det, at det ventes, ar noget Ed Sheeran “indhold” vil indgå. Om det er en video, virtuel avatar eller andet er altså uvist i skrivende stund.

Niantic oplyser, at det vil inkludere sange fra Ed Sheeran nye album, som kort og godt hedder = (ja, navnet på albummet er “lighedstegn”). Så du kan altså glæde dig til sangene:

  • Perfect
  • Bad Habits
  • Overpass Graffiti
  • Thinking Out Loud
  • First Times
  • Shivers

Indholdet vil være tilgængeligt fra nyhedssektionen i Pokémon Go-appen. Men for nu er der blot blogindlæg og beskeder.

Pokemon Go ramte Danmark

Det tyder på, at Niantic forsøger at følge i fodsporene på Epic Games, som tidligere har haft musikbegivenheder i Fortnite, hvor Travis Scott og Ariana Grande blandt andet har været med. Også Roblox har forsøgt sig med en albumlancering.

Det er uvist om hele perioden slutter af med en Ed Sheeran koncert, men man kan da håbe, at vi får “Bad Habits” og flere af de andre hits i en liveversion.

Mere til historien

Pokémon Go har tidligere slået en række rekorder og det kan altså være, at de i fremtiden sætter endnu flere rekorder.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sådan bliver et mobilspil en succes

En ny rapport viser, hvad der gør vi klikker på en reklame og hvordan spiludviklere nemmest får succes med et mobilspil.

(mere…)
De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

(mere…)
Asus snart klar med ROG Phone 6

Asus har netop offentliggjort datoen for, hvornår de vil afsløre den nye generation af gamertelefonen ROG Phone.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram