Pokémon Go får besøg af Ed Sheeran

Den populære sanger Ed Sheeran har indgået et samarbejde med Pokémon Go, som helt sikkert byder på noget indhold eller events med den populære sanger.

EdSheeran-pokemon
Ed Sheeran i Pokemon Go (Foto: Niantec)

Niantic, som står bag Pokémon Go, har annonceret deres samarbejde med den grammy-vindende sanger og sangskriver Ed Sheeran i et blogindlæg.

Samarbejdet byder på nogle forskellige ting, hvor Ed Sheeran indgår. Arrangementet starter den 22. november klokken 20.00 dansk tid og løber af frem til den 30. november 2021.

Pokémon Go – hvad blev der af dillen?

Det er langt fra alt omkring samarbejdet, der er afsløret. Men sikkert er det, at det ventes, ar noget Ed Sheeran “indhold” vil indgå. Om det er en video, virtuel avatar eller andet er altså uvist i skrivende stund.

Niantic oplyser, at det vil inkludere sange fra Ed Sheeran nye album, som kort og godt hedder = (ja, navnet på albummet er “lighedstegn”). Så du kan altså glæde dig til sangene:

  • Perfect
  • Bad Habits
  • Overpass Graffiti
  • Thinking Out Loud
  • First Times
  • Shivers

Indholdet vil være tilgængeligt fra nyhedssektionen i Pokémon Go-appen. Men for nu er der blot blogindlæg og beskeder.

Pokemon Go ramte Danmark

Det tyder på, at Niantic forsøger at følge i fodsporene på Epic Games, som tidligere har haft musikbegivenheder i Fortnite, hvor Travis Scott og Ariana Grande blandt andet har været med. Også Roblox har forsøgt sig med en albumlancering.

Det er uvist om hele perioden slutter af med en Ed Sheeran koncert, men man kan da håbe, at vi får “Bad Habits” og flere af de andre hits i en liveversion.

Mere til historien

Pokémon Go har tidligere slået en række rekorder og det kan altså være, at de i fremtiden sætter endnu flere rekorder.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram