Pokémon Go får besøg af Ed Sheeran

0

Den populære sanger Ed Sheeran har indgået et samarbejde med Pokémon Go, som helt sikkert byder på noget indhold eller events med den populære sanger.

EdSheeran-pokemon
Ed Sheeran i Pokemon Go (Foto: Niantec)

Niantic, som står bag Pokémon Go, har annonceret deres samarbejde med den grammy-vindende sanger og sangskriver Ed Sheeran i et blogindlæg.

Samarbejdet byder på nogle forskellige ting, hvor Ed Sheeran indgår. Arrangementet starter den 22. november klokken 20.00 dansk tid og løber af frem til den 30. november 2021.

Pokémon Go – hvad blev der af dillen?

Det er langt fra alt omkring samarbejdet, der er afsløret. Men sikkert er det, at det ventes, ar noget Ed Sheeran “indhold” vil indgå. Om det er en video, virtuel avatar eller andet er altså uvist i skrivende stund.

Niantic oplyser, at det vil inkludere sange fra Ed Sheeran nye album, som kort og godt hedder = (ja, navnet på albummet er “lighedstegn”). Så du kan altså glæde dig til sangene:

  • Perfect
  • Bad Habits
  • Overpass Graffiti
  • Thinking Out Loud
  • First Times
  • Shivers

Indholdet vil være tilgængeligt fra nyhedssektionen i Pokémon Go-appen. Men for nu er der blot blogindlæg og beskeder.

Pokemon Go ramte Danmark

Det tyder på, at Niantic forsøger at følge i fodsporene på Epic Games, som tidligere har haft musikbegivenheder i Fortnite, hvor Travis Scott og Ariana Grande blandt andet har været med. Også Roblox har forsøgt sig med en albumlancering.

Det er uvist om hele perioden slutter af med en Ed Sheeran koncert, men man kan da håbe, at vi får “Bad Habits” og flere af de andre hits i en liveversion.

Mere til historien

Pokémon Go har tidligere slået en række rekorder og det kan altså være, at de i fremtiden sætter endnu flere rekorder.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer