OnePlus Nord 2 klar i ny Pac-Man version

0

OnePlus er klar med en ny version af Nord 2, der er en særlig Pac-Man Edition. Specifikationerne er de samme, men den er fyldt med Pac-Man underholdning.

OnePlus er på vej ned en særlig Pac-Man Edition af OnePlus Nord 2 (Foto: OnePlus)
OnePlus er på vej ned en særlig Pac-Man Edition af OnePlus Nord 2 (Foto: OnePlus)

OnePlus sendte OnePlus Nord 2 på markedet i sommer. En telefon der har klaret sig ganske godt, men nu mangler der måske lidt opmærksomhed omkring den. 

Det er i hvert fald nogle gange derfor, at producenterne vælger, at lave Special Editions. Og det er netop det OnePlus har gjort. OnePlus Nord 2 er nemlig klar i en særlig Pac-Man Edition. Det oplyser OnePlus på deres officielle blog.

OnePlus har tidligere haft særlige samarbejder, som har budt på speciel editions af forskellige modeller. Det rygtes også, at de er på vej med en Harry Potter Edition af deres Smartwatch.

ANMELDELSE: OnePlus Nord 2 5G | et stærkt køb

Lyser i mørket

Specifikationerne er de samme, som der er i den oprindelige Nord 2, men der er kommet en masse Pac-Man underholdning ind. Selve telefonen ”lyser også i mørket”. Farven, materiale og finish er også ændret på telefonen.

Når telefonen åbnes, er der også sket noget med softwaren, der har fået en Pac-Man ”overhaling”. Den er nemlig spækket med en masse eksklusivt (og noget gemt) Pac-Man indhold.

OnePlus Nord 2 5G kommer med budgetprocessor

OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition kommer med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Prisen bliver 529 Euro. Den danske pris er endnu ukendt. Dette er lidt dyrere end den “oprindelige” OnePlus Nord 2 5G, som står til salg til 469 Euro på OnePlus’ officielle webshop.

Hvor blev de gamle computerspil af?

Mere til historien

Tidligere har OnePlus sendt nogle McLaren Editions på markedet med stor succes. Dette samarbejde stoppede dog i 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer