Første iPhone med USB-C er klar

EU har længe lagt pres på Apple, men uden held. Nu er den første iPhone med USB-C stik dog klar.

Robotingeniør, Ken Pillonel, har lavet den første iPhone X med USB-C stik (Foto: screenshot fra YouTube video)
Robotingeniør, Ken Pillonel, har lavet den første iPhone X med USB-C stik (Foto: screenshot fra YouTube video)

Robotingeniør, Ken Pillonel, var træt af, at der ikke findes en iPhone med USB-C stik. Derfor tog han sagen i egen hånd og produceret iPhone med USB-C stik. Det skriver 9to5mac.com.

Telefonen er nu sat til salg. 

OPDATERET: Telefonen er nu solgt. Se prisen her...

Det viser sig måske ikke at være en dum idé. Telefonen er ikke solgt endnu og derfor kendes den ”rigtige pris” selvfølgelig ikke, men den er sat til salg på eBay for 85.000 dollars. Det skriver 9to5mac.

Den "rigtige pris" ser dog ud til at være langt højere for i skrivende stund er det nuværende bud dog på hele 100.100 dollars. Det svarer til omkring 644.795,58 danske kroner. 

Den første iPhone med USB-C stik er en iPhone X, hvor Ken Pillonel har erstattet Lightning-porten med en USB-C port. 

-”Jeg har endelig bygget verdens første iPhone med en USB Type-C-port. Den understøtter opladning og dataoverførsler,” lyder det fra Ken Pillonel.

Sådan lavede han iPhone X om

Du må ikke opdatere den

Der er dog også lidt ting, som du skal acceptere, hvis du køber denne iPhone. Du må ikke gendanne, opdatere eller slette den. Ken Pillonel minder om, at det er en prototype, så man skal ikke forvente alt. 

Det du får med i prisen, er en særlig iPhone X 64 GB model. Du får også salgsæsken med uden tilbehør. Der medfølger også et opkald på 30 minutter med Ken Pillonel. 

Pres på Apple fra EU

Det er uvist om der nogensinde kommer en officielt produceret iPhone med USB-C port. Apple har taget USB-C til sig på både MacBooks og iPads, men har altså endnu ikke gjort det på iPhone.

Ét stik til alle telefoner – EU på vej med standard

EU har ellers forsøgt at lægge pres på Apple, men det er endnu ikke sket noget. Og vil angiveligt heller ikke ske de kommende år. Det kan derfor være det slet ikke bliver aktuelt, da smartphones måske ender med at være helt trådløse i fremtiden.

Den fælles oplader lader vente på sig

Mere til historien

Disclaimer: Hvis du selv ønsker en iPhone med USB-C port, så har Ken Pillonel frigivet en video, hvor han viser, hvordan han har gjort, som du kan se længere oppe i artiklen. Det betyder dog også, at al garanti forsvinder.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram