Første iPhone med USB-C er klar

13

EU har længe lagt pres på Apple, men uden held. Nu er den første iPhone med USB-C stik dog klar.

Robotingeniør, Ken Pillonel, har lavet den første iPhone X med USB-C stik (Foto: screenshot fra YouTube video)
Robotingeniør, Ken Pillonel, har lavet den første iPhone X med USB-C stik (Foto: screenshot fra YouTube video)

Robotingeniør, Ken Pillonel, var træt af, at der ikke findes en iPhone med USB-C stik. Derfor tog han sagen i egen hånd og produceret iPhone med USB-C stik. Det skriver 9to5mac.com.

Telefonen er nu sat til salg. 

OPDATERET: Telefonen er nu solgt. Se prisen her…

Det viser sig måske ikke at være en dum idé. Telefonen er ikke solgt endnu og derfor kendes den ”rigtige pris” selvfølgelig ikke, men den er sat til salg på eBay for 85.000 dollars. Det skriver 9to5mac.

Den “rigtige pris” ser dog ud til at være langt højere for i skrivende stund er det nuværende bud dog på hele 100.100 dollars. Det svarer til omkring 644.795,58 danske kroner. 

Den første iPhone med USB-C stik er en iPhone X, hvor Ken Pillonel har erstattet Lightning-porten med en USB-C port. 

-”Jeg har endelig bygget verdens første iPhone med en USB Type-C-port. Den understøtter opladning og dataoverførsler,” lyder det fra Ken Pillonel.

Sådan lavede han iPhone X om

Du må ikke opdatere den

Der er dog også lidt ting, som du skal acceptere, hvis du køber denne iPhone. Du må ikke gendanne, opdatere eller slette den. Ken Pillonel minder om, at det er en prototype, så man skal ikke forvente alt. 

Det du får med i prisen, er en særlig iPhone X 64 GB model. Du får også salgsæsken med uden tilbehør. Der medfølger også et opkald på 30 minutter med Ken Pillonel. 

Pres på Apple fra EU

Det er uvist om der nogensinde kommer en officielt produceret iPhone med USB-C port. Apple har taget USB-C til sig på både MacBooks og iPads, men har altså endnu ikke gjort det på iPhone.

Ét stik til alle telefoner – EU på vej med standard

EU har ellers forsøgt at lægge pres på Apple, men det er endnu ikke sket noget. Og vil angiveligt heller ikke ske de kommende år. Det kan derfor være det slet ikke bliver aktuelt, da smartphones måske ender med at være helt trådløse i fremtiden.

Den fælles oplader lader vente på sig

Mere til historien

Disclaimer: Hvis du selv ønsker en iPhone med USB-C port, så har Ken Pillonel frigivet en video, hvor han viser, hvordan han har gjort, som du kan se længere oppe i artiklen. Det betyder dog også, at al garanti forsvinder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer